Benfica – Fenerbahçe UEFA Rövanş Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

UEFA Avrupa Liginde yarı final karşılaşması yarın akşam Benfica ve Fenerbahçe arasında Portekizde oynanacak. 2 Mayıs 2013 tarihinde Benfica sahasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş karşılaşması saat 22:05’te Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Benfica – Fenerbahçe karşılaşması saat kaçta? Benfica – Fenerbahçe Rövanş maçı ne zaman, Benfica – Fenerbahçe UEFA yarı final rövanş maçı hangi kanalda sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz.
Fenerbahçe Rövanş Maçına Hazır
Webo, Mehmet Topal gibi futbolcularından yoksun olarak gidecek olan Fenerbahçe Portekiz’e uçtu. Otelde antreman sonrası dinlenen Fenerbahçe yarın akşam oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi yarı final karşılaşması için maça hazır durumda. Fenerbahçe ilk maçta 1-0 maçı tamamlamış ve maçta birçok gol pozisyonundanda yararlanamamıştı. Özellikle Cristian’ın penaltısı ve 3 topun direkten dönmesinin yanı sıra iyi oyun sergileyen Fenerbahçe sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Rövanş karşılaşması için bugün Portekiz’e uçan Fenerbahçe’li futbolcular kameralardan sıyrılarak otellerine gittiler. Son antremanla birlikte otellerinde dinlenerek maçı bekleyecek olan Fenerbahçe UEFA Avrupa ligi yarı final Benfica maçına hazır durumda.
benfica-fenerbahce-uefa-maci-hangi-kanalda-ne-zaman
Benfica – Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Maçı Ne Zaman Saat Kaçta
UEFA Avrupa Ligi yarı final maçı Estadio da Luz Stadı’nda Portekiz’de oynanacak. Benfica karşısında beraberlik yada gol yemeden galip gelmek isteyen Fenerbahçe 34 maç yenilmeyen Benfica’yı daha önceden 1-0 yenmeyi başarmıştı. Ancak, kendi sahasında çok daha iyi olan Benfica, eksik olan Fenerbahçe karşısında turu alabilecek mi bilinmiyor. firsthaber.net olarak gönlümüz Fenerbahçe’nin galip gelmesinden ve turu geçerek UEFA Avrupa Ligi finalinde yer alması yönünde. Büyük olasılıkla finalde Chelsea yer alacak. UEFA Avrupa Ligi yarı final karşılaşması 2 mayıs 2013 tarihinde saat 22:05 ‘te oynanacak. Bu zorlu mücadele Star Tv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 1-0’ın rövanşında Fenerbahçe’nin avantajının koruyarak Benfica sahasından turla gelmesini diliyoruz. Fenerbahçe’nin gol bulması halinde 2 farkla yenmesi gerekecek. Yani, Fenerbahçe’nin 1 gol atması durumunda Benfica’ya en az 3 gol, 2 gol atması durumunda Benfica’ya 4 gol gerekecek. Bu yüzden Fenerbahçe’nin savunmaya ağırlık verirken golüde düşünmesi gerekecek. Aksi halde Benfica atacağı gol yada gollerle tutu alabilir. 02.05.2013 tarihinde Star TV ekranların saat 22:05 ‘te tüm Türkiye’de kalpler FB için atacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ