Benzema Galatasaray Transferi Gerçekleşti mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray yeni teknik adamı Roberto Mancini için İspanyol takımı Real Madrid’in beğenilen oyuncusu Benzama’yı transfer edeceği söylendi. İspanyol gazetesi La Nueva Espana gazetesi Real Madrid’in sevilen oyuncusu Karim Benzema’nın transfer için Galatasaray’la görüşmelere başladığını iddia etti. Transferi Mancini’ninde istediği özellikle golcü arayışlarının olduğu iddiaları yer aldı.
Galatasaray Benzema Transferi
Ocak ayında yapılması beklenen Benzema transferi için henüz resmi bir açıklamada bulunmazken, Roberto Mancini’nin forvet hattına iyi bir golcü istediği öğrenildi. Fransız futbolcu Karim Benzema’nın bu bölge için düşünüldüğü iddia edilirken, Roberto Mancini’nin Aleksandar Kolarov transferinide istediği aynı zamanda Anzhi takımının Lacina Traore oyuncusunuda beğendiği ve transfer listesinde yer aldığı öğrenildi.

Benzema Galatasaray’a Transfer Olacak mı?
Real Madrid oyuncusu Benzema’nın teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından istenmediği ve transfer listesine konularak takımdan gönderilmesi istediği bunun üzerine Türkiye’de vergilerin daha az olması nedeniyle Benzema’nın Galatasaray transfer olabileceği iddiaları yapılırken, 25 yaşındaki genç futbocunun Galatasaray’a gelmek isteyip istemediği net olarak bilinmezken, transferin gerçekleşmesi için ocak ayını beklemek zorunda. La Liga’da 10 maçta 4 gol atan Benzema 4 asistlede oldukça iyi bir performans sergiledi. Real Madrid’li yıldız oyuncu genç yaşta Galatasaray’a gelmesi durumunda Galatasaray’a güç katabilecek oyuncular arasında yer alıyor. Bakalım Benzema transferi Galatasaray için gerçekleşecek ve kurtarıcı olabilecek mi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ