Berna’nın Survivordan Elenmesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ünlü sunucu acun Ilıcalının sunup yönetmiş olduğu bu yarışma zamanımızı ve gündemimize damgasını vurmuş olan bir yarışma türü de olmakta. Bu yarışma hemen herkesin izlemiş olduğu bir yarışma da olmakta diyebiliriz. Bu yarışma sayesin de evde canı sıkılan insanlarımız çok kaliteli vakit geçirerek heyecan dolu anlar ve yarışmalar da geçirmiş sayılıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımından oluşan yarışmacılar kazanabilmek adına canlarını dişlerine de katıyor diyebiliriz. Bu yarışma sayesin de çok fazla ün de kazanan yarışmacılara bu yarışmanın kazandırmadığı şey yok dersek yeridir. Bu yarışma sayesin de gönüllüler takımın da olan kişiler de ün kazanmış olmakta. Ve yarışma sonun da ödülü kazanmasalar dahi tanınmış yüzler olarak çok fazla ilgide çekmekteler diyebiliriz.
Bu yarışmayı hemen hepimiz seyrederken çok heyecanlı bir biçimde de seyretmiş oluruz. Hangi takımı tutuyor isek o takıma değer verir ve o takım için çok fazla uğraşmış oluruz. O takım için heyecanlanıp oturduğumuz yerde duramayız. Ve bu haftaki bölümde de yine bir eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta adaya ünlüler takımından olan Berna veda etti. Ve Berna’nın elendikten sonra ki açıklaması şok etkisi yarattı. Çünkü Berna gönüllüler takımın da begüm ve sahradan güçlü bir rakibim olmazdı ve ben elenmezdim dedi. Bu şekil de konuşmasına devam etti. Berna ünlüler takımına geçtiği için çok fazla üzgün olduğundan da bahsetmeden geçmedi. Ve bu durumun da hayırlısı olduğunu söyledi.
bernanin-elenmesi
Harika bir yarışma olan survivor da büyük ödülü hangi yarışmacının kazanacağı da merak edilen konular arasın da bulunmakta. Ve bu konular için hemen hepimiz çok fazla heyecan yaşamaktayız. Eğer sizde bir yarışmacıyı tutuyorsanız eğer eleme gecesi o yarışmacı ya da o takım için ise sms göndererek tuttuğunuz takımı elenmemesi için faydalandırmış ta olursunuz. Bu bakımdan da elenme ihtimali olan kişiyi elenmesin diye koruma altına almışta olursunuz. Gelecek bölümleri ile çok konuşulacak olan bu yarışma heyecan ile devam etmekte. Ve bu yarışmanın bitmesine de çok az bir vakit kalmış durumda.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ