Berrak Tüzünataç Yeni Sevgilisi Kim?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ekranlarından sevilen isimlerinden Berrak Tüzünataç güzelliğiyle hayran sayısını her geçen gün arttırıyor. Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Mihrinnüsa karakteriyle büyük beğeni toplayan Berrak Tüzünataç adında yine sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Son zamanlarda sevgilisiyle görülmeyen Berrak Tüzünataç yeni sevgilisiyle görüntülendi. Berrak Tüzünataç yeni sevgilisi kim? merak ediyorsanız haberimizi okumaya devam edin.
Berrak Tüzünataç Yeni Sevgilisi Kimdir?
Berrak Tüzünataç dizi ve filmlerin sevilen oyuncularından biri oldu. Son olarak rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde zaman zaman eleştirilsede dizideki rolünü başarıyla yerine getiren Berrak Tüzünataç şimdilerde yeni sevgilisiyle konuşuluyor. Eski bankacı olan sevgilisiyle restaurantta yemek yerken görülen Berrak Tüzünataç’ın yeni sevgilisinin Tolga Egemen olduğu öğrenildi.
berrak-tuzunatac-yeni-sevgilisi-kim
Muhteşem Yüzyıl Berrak Tüzünataç ve Tolga Egemen Aşkı
Çeşme Alaçatı’da bir restaurantta yemek yerken görülen Berrak Tüzünataç ve Tolga Egemen’in aşk yaşadığı söylentileri magazin gündeminde dolaşmaya başlarken, Tolga Egemen’in daha önceden Derin Mermerci ile yaşadığı aşk akıllara geldi. Berrak Tüzünataç ise Tolga Egemen’in eski sevgilisi olan Derin Mermerci’nin eski sevgilisi olan Kaan Urgancıoğlu ile geçtiğimiz yıl aşk yaşamıştı. Berrak Tüzünataç yaşadığı aşklarla magazin gündeminde yer almaya devam edecek gibi görünüyor. Tolga Egemen ise eski bir bankacı olarak Berrak Tüzünataç ile yeni bir aşka yelken açmanın mutluluğunu yaşıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ