Beşiktaş 3 – Fenerbahçe 2 Maç Özeti Golleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

bjk-fb-mac-ozeti-3-2-gollerSüper ligde bu haftanın en zorlu maçlarından haftanın derbi maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında gerçekleşti. Fenerbahçe’yi kendi sahasında İnönü Stadyumunda ağırlayacak olan Beşiktaş’a maç öncesinde büyük ilgi vardı. Sahaya girme için 30 dakika bekleyen Beşiktaş futbol takımı taraftarların desteğini görünce oldukça heyecanlandı. Derbi maçının heyecanı maça girererken dahada artı. Beşiktai – Fenerbahçe karşılaşması Spor Toto Süper Ligin gidiş hatını değiştirebilecek bir maçla devam ediyordu. Ligin 24. haftasında Beşiktaş – Fenerbahçe arasında yapılan karşılaşmanın geniş özeti haberimizde.
Beşiktaş 3 – Fenerbahçe 2 Maç Özeti Golleri
Beşiktaş ve Fenerbahçe maça hızlı başladı. Karşılıklı ataklar olan maçta Fenerbahçe ilk yarının 30 dakikasında oldukça etkili ataklar yaptı. Beşiktaş atakları iyi savunsada ileride pek varlık gösteremedi. Maçın ilk golü Fenerbahçe’nin kullandığı korneri Egemen’in kafa ile dokunmasının ardından Musa Sow’un topu gole çevirmesiyle maç 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüne geçti. Gol Musa Sow’dan 24. dakikada geldi.
Musa Sow’un golünden sonra ilk 25 dakika varlık gösteremeyen Beşiktaş’tan etkili ataklarda gelmeye başladı. Özellikle Fernandes’in performansı ve kullandığı etkili frikik ve ortalar Beşiktaş takımını adeta toparladı. Attığı golün rahatlığıyla 1-0 önce korumayı düşünen Fenerbahçe ise etkili gelen Beşiktaş ataklarını önleyemedi. Fernandes’in kullandığı frikikte İbrahim’in etkisiyle Kuty kendi kalesine 40. dakikada attığı golle beraberliği getirdi. Beşiktaş 1 – Fenerbahçe 1
2. yarıda yine karşılıklı ataklar söz konusu oldu. Beşiktaş ve Fenerbahçe galibiyet için savunmayı fazla riske atmadan atak yapmaya çalıştı. Beşiktaş’ta yine Fernandes’in kullandığı serbest vuruşta topu Emre’ye verdi Emre ceza sahasına ortasını gönderdi. Ardından Holosko gelen topu kafayla Niang’a yolladı. Niang iyi bir vuruşla 60. dakikada Beşiktaş’ı Fenerbahçe karşısında 2-1 öne geçirmeyi başardı.
Fenerbahçe golden 3 dakika sonra 63. dakikada Kuty ile geldi. Kuyt ortasını gönderdi. Musa Sow topu 63. dakikada ağlara göndermeyi başardı ve Beşiktaş 2 -Fenerbahçe 2 olarak eşitlik sağlandı.
Maçın son dakikalarında öne geçme çabasında olan Fenerbahçe korner kullandı. Korner kullanışını değerlendiremeyen Fenerbahçe 90+3. dakikada kontra atağa yakalandı. Kontra atak ile gelen Beşiktaş 93. dakikada Olcay‘ın attığı golle maçı 3-2 önde tamamladı. Fenerbahçe Beşiktaş sahasından son dakikada yediği golle 3-2 mağlup ayrıldı. Beşiktaş ligin 24. haftasında İnönü stadında Fenerbahçe’den 3 puanı almayı başardı. Maç sonucu Beşiktaş 3 – Fenerbahçe 2 olarak tamamlandı.
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ