Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş, sahasında Medipol Başakşehir’i konuk etti. Suat Arslanboğa’nın yönettiği mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Medipol Başakşehir’in golünü 54. dakikada Crivelli kaydederken, siyah-beyazlı takıma 1 puanı getiren golü 84. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz kaydetti.
BEŞİKTAŞ HAFTAYA TRABZONSPOR İLE KARŞILAŞACAK
Bu sonuçla iki takımda puanını 5’e çıkardı. Beşiktaş önümüzdeki hafta Trabzonspor’a konuk olacak. Medipol Başakşehir ise sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.
FİKRET ORMAN’I İSTİFAYA DAVET ETTİLER
Siyah-beyazlı tribünler, Başakşehir’in 54. dakikada gelen golünün ardından toplu halde ‘İstifa’ diye tempo tuttu. Beşiktaşlı taraftarlar ayrıca Başkan Fikret Orman’ı hedef alarak ‘Fikret gol gol gol’ tezahüratı da yaptı.

STOPERDE GÖKHAN VE NECİP OYNADI
Beşiktaş’ta ceza ve sakatlıkları olan stoperlerin yokluğunda, Medipol Başakşehir maçında savunmanın ortasında Gökhan Gönül ve Necip Uysal görev yaptı. Teknik direktör Abdullah Avcı, cezalı olan Vida ile sakatlıkları bulunan Ruiz ve Enzo Roco’nun yokluğunda stoperde Gökhan Gönül ve Necip Uysal’ı sahaya sürdü.
AVCI ESKİ TAKIMINA KARŞI
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, eski takımı Medipol Başakşehir’e karşı ilk maçına çıktı. Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerinin tamamını geçirdiği Medipol Başakşehir’den geçen sezonun ardından ayrılarak Beşiktaş’ın başına geçmişti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ