Beyaz Show Ne Zaman Başlayacak? 11 Ekim 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz sezon Gezi Parkı olaylarının başladığı hafta ekranlara veda eden Beyaz Show yeni sezonda tekrar başlıyor. 11 ekim 2013 cuma gecesi başlayacak olan Beyaz Show’un konukları ise birbirinden ünlü isimler. Beyaz şov yeni sezonda bu akşam ekranlara gelerek yine güldürmeye devam edecek.
11 Ekim 2013 Beyaz Show Konukları
Kanal D ekranların sevilen Talk Show programı MAyıs sonu ve haziran başında başlayan Gezi Parkı olaylarıyla birlikte son programı yapmaktan vazgeçmiş ve ekranlara sezon finali yapmadan veda etmişti. 2013-2014 yılı için Beyaz Show tekrar ekranlara geliyor. İlk program konukları ise belli oldu. Beyaz Show’un 11 ekim 2013 tarihli konukları şöyle; Fettah Can, Kerem Bürsin, Roberto Carlos, Yağmur Tanrısevsin, Hande Doğandemir, İsmail Ege Şaşmaz olarak biliniyor.
beyaz-show-basliyor-11-ekim-2013
Beyaz Show Ne Zaman Başlayacak?
Beyaz Show talk şov programları arasında en çok sevilen, seyircileri en çok güldüren Kanal D’nin yıllardır Beyazıt Öztürk ile devam ettirdiği başarılı bir program. Yeni sezonda Beyaz Şov için en çok merak edilen ise yeni stüdyo oldu. Seyirciler 2013-2014 Beyaz Show programı için nasıl bir ortam hazırlandığı yeni stüdyonun dekorunu ve konuklarla yapılacak sohbeti merak ediyor ve dört gözle bekliyor. Ekranlarda görmeye alıştığımız ve kendini özleten Beyazıt Öztürk bu akşam Kanal D ekranlarında tekrar başlıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ