Beyaz Şov Programı Seranay Aktaş

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Beyaz Show’un 24 ocak 2014 yani dün gece yayınlanan programında ilginç bir olay yaşandı. Konuklardan birinin dekoltesini fazla açık bulan Beyazıt Öztürk, “konuğuna dekoltenibiraz kapatır mısın” dedi. Kanal D ekranlarının sevilen Talk Show programı Beyaz Şov’da bu hafta yine her zaman ki önemli ve tanıdıklar isimler yer alıyordu. Beyaz şov konukları sırasıyla Saba Tümer, Gürbey İleri, Seranay Aktaş, Zakkum, Murat Kazgan, Mustafa Ceceli gibi isimlerdi.
Beyaz Şov Seranay Aktaş 24 Ocak 2014
Survivor Ünlüler GÖnüllüler 2014 yarışmasında yer alacak olan Seranay Aktaş güzel ve dekolteli bir kıyafetle programda yer aldı. Oyuncu Seranay Aktaş Acun Ilıcalı’nın 2014 yılında Survivor’da yer vereceği isimler arasında yer alıyor. Beyaz Şov programına 24 ocak 2014 cuma günü için konuk olarak gelen Seranay Aktaş’ın dekoltesini fazla açık bulan Beyazıt Öztürk, Seranay Aktaş’ın dekoltesini kapatması ve dikkatli olması konusunda ufak bir uyarıda bulundu.
beyaz-show-seranay-aktas-uyarisi-24-ocak-2014
Beyaz Show Mustafa Ceceli Şarkıları
Beyaz Show’un diğer konuklarından Mustafa Ceceli ise program boyunca şarkılar söyleyerek cuma gecesinde tatil öncesinde izleyicileri mest etti. Mustafa Ceceli yine hayranları ve fan klup üyelerinin alkışları eşliğinde parçalarını seslendirdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ