Bir Yastıkta Dizisi Oyuncuları – TRT1 Yeni Dizisi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bahar mevsimi geldi ve yazın devam edebilecek birçok dizide piyasaya çıkmaya başladı. TRT1 son zamanlarda alışıla gelmişin dışında bir iş yaparak dizi sektörüne girdi. Son 1 yıldır TRT1 ekranlarında da güzel diziler görebiliyoruz. TRT1 dizisi sayısını arttırıyor. TRT1 ‘in yeni dizisi Bir Yastıkta büyük ses getireceğe benziyor. Dizi konusu bakımından olsun, oyuncuları bakımından olsun oldukça iddialı bir dizi ve tutmaması için hiçbir sebep yok. Büyük izlenme oranı beklenen Bir Yastıkta dizisi TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Bir Yastıkta Dizisi Oyuncuları ve Konusu
TRT 1 kanalında yayınlanacak olan Bir Yastıkta dizisinin konusundan biraz bahsetmek gerekirse, genel anlamda Türk kültürünü benimseyen bir ailenin yaşadığı komik olaylar üzerinden devam edecek olan dizide daha çok ailenin yaşadığı olaylar dizinin konusunu oluşturmakta ve komedi türünde bir dizidir. TRT 1 ekranlarından izleyebileceğiniz Bir Yastıkta dizisinin oyuncuları ise yine bilindik isimlerden oluşuyor. Öncelikle Bir Yastıkta dizisinin yönetmeni Ömer Uğur ve oyuncu kadrosun Özge Borak ve Erdal Tosun sonrasında Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programından bildiğimiz Bülent Emrah Parlak, Suzan Aksoy, Seray Gözler ve Sinan Çalışkanoğlu gibi BKM mutfak oyuncuları yer alıyor. Bir Yastıkta dizisinin senaryosunu Cüneyt İnay yazarken yönetmenliğini Ömer Uğur yapıyor.
TRT 1 Bir Yastıkta Dizisi Fragmanı

Bir Yastıkta Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanıyor?
TRT 1 ekranlarında gösterilecek olan Bir Yastıkta dizisinin ilk fragmanıda yayınlandı. Fragmanda dizi hakkında bilgi edinebilir ve ne tarz bir dizi olacağı, Bir Yastıkta dizisinin konusunun ne olacağı gibi sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Bir Yastıkta’nın ilk bölüm özeti ve fragmanına baktığımızda dizinin TV ekranlarına iyi bir giriş yapabileceğini gördük. İlerleyen haftalar TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Bir Yastıkta dizisinin çok fazla konuşulacağı ve izlenme oranlarının oldukça yüksek olacağını düşünüyoruz. Tüm dizi severlere firsthaber.net olarak Bir Yastıkta dizisi hayırlı olması dileğiyle.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ