Blogger ve WordPress Temaları Nerden Bulunur?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

İnternetin gelişmesiyle birlikte artık herkes bir web sitesi sahibi olabilir hale geldi. Bununla birlikte blogger açarak kendi blog sitesine sahip olanların sayısı her geçen gün artmaktadır. Blogger sitesi olanlar için WordPress tema bulmak ve ücretsiz temalar arasından blogunuza en uygun olan WordPress temaları belirleyerek size uygun olanı seçerken mutlaka kararsızlıklar yaşayorsunuzdur. Blogger ve WordPress temaları seçerken elbette sitenizin içeriğine göre karar vermelisiniz. Diyet, Haber, Sağlık, Spor vb. hangi kategoride siteye sahipseniz içeriklerine göre bir tema seçmelisiniz. Blogger ve WordPress temaları genellikle birbirine uygumludur. Çünkü Blogger’da WordPress alt yapısını kullanmak ve dilediğiniz Worpdress temalarını yüklemenize izin vermektedir.
Web tasarımı konusunda yeni olanlar için web dersleri oldukça faydalı derslerdir. İnternette yüzlerce ders sayesinde web tasarımı öğrenerek kısa sürede orta seviyede bir web tasarımcı haline gelebilirsiniz. PHP, CSS, HTML, Photoshop gibi webi ilgilendiren web derslerini izleyerek sizde web tasarımı öğrenebilir ve dilerseniz kendi sitelerinizi tasarlayabilir ya da web tasarım yaparak para kazanabilirsiniz.

Vizyona giren birçok film arasında en çok izlenen ünlü komedyenlere ait filmler olmaktadır. Günümüzde sinema ayağımıza kadar gelmektedir. Yüksek kalitede filmler, yüksek çözünürlükte televizyon ve monitörler sayesinde sinemayı evimize kadar getirebiliyoruz. Özellikle yeni çıkan filmleri izlemek üzere sinema salonlarına gitmek yerine evimizin rahatlığını değerlendirerek film izleme keyfini yaşamayı seçiyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ