Bodrum Gulet Kiralama

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Gulet Nedir?
Gulet aslında yapım aşamasında geleneksel çizgilere yer verilen, en küçüğü 15 en büyüğü 44 metre uzunluğa sahip olan, ahşap malzeme kullanılarak el yapımı işçilik ile üretilen motorlu teknelere verilen Türkçe isim olarak bilinmektedir. Tüm guletlerin içerisinde değişik sayılara sahip bulunan kabinler bulunurken tüm bu özellikler blue cruise için guletlerin vazgeçilmez olmasını sağlamıştır. Barbaros Yatçılık olarak gulet kiralama hizmetlerimiz için farklı pek çok Gulet seçeneğimiz bulunmakta olup kalabalık grup ve davetler için 16 kabin kapasitesine sahip guletlerimizde 36 kişi ağırlama imkânı da sunulmaktadır.
Gulet Kiralama Marmaris
Marmaris’in tarihi pek çok kalıntı bölgesine sahip olması ve denizin yemyeşil çam ormanları ile buluştuğu gizli koyları mavi yolculuk yapmak isteyen kişilerin daha ağırlıklı olarak bu bölgeyi seçmelerine neden olmaktadır. Bu nedenle rental gulet Marmaris ve yakın çevresinde çok daha fazla talep görmektedir. barbarosyachting.com.tr adresimizi ziyaret ederek Marmaris mavi tur seçeneklerimizi inceleyebilir, ekonomik gulet kiralama fiyatları arasından kendinize en uygun olanı belirleyerek hemen tatilinizi planlayabilirsiniz.
bodrum-gulet
Gulet Kiralama Bodrum
Yüzyıllar boyuncu söylenmeye devam edilecek olan pek çok şarkı ve şiire eşsiz güzelliği ile ilham kaynağı olmayı başaran Bodrum aynı zamanda plajları ve koyları ile de mavi yolculuklar için vazgeçilmez bir merkezdir. motor yacht kiralama Bodrum taleplerini en üst seviyede kalite ve mümkün olan en makul fiyatlarla karşılamaya çalışan firmamız farklı pek çok tur paketi oluşturarak farklı bütçelere ve taleplere hitap edebilmeyi başaran ender tur firmaları arasında yer almaktadır. Yasal her türlü denetime sürekli olarak tabi tutulan ve tüm izin belgelerine sahip olan Barbaros Yatçılık konut ettiği her misafiri ile artan sorumluluğunun farkında olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
bodrum-luxury-gulet
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ