Brezilya – Almanya Maç Özeti Sosyal Medya Paylaşımları 1-7

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Dünya Kupası yarı final karşılaşmasında Brezilya ile Almanya mücadele etti. 8 temmuz 2014 salı günü ekranlara gelen Brezilya – Almanya karşılaşmasında ilginç goller atıldı. 2014 Dünya Kupasının Brezilya’da yapılması ve Brezilya futbolunun geçmişe dönük başarılarının yanı sıra oyuncularının kalitesi Brezilya’yı turnuvanın favorisi olarak gösterilmesini sağlıyordu. Brezilya Almanya karşısında 7-1 lik skorla kaybetti. İlk yarısı 5-0 biten karşılaşmaya ilgi büyüktü.

Brezilya’nın Almanya Karşısındaki Hezimeti

Taraftar desteğine sahip olan Brezilya zorlu Almanya karşılaşmasını alması durumunda 2014 Dünya Kupasını almasına kesin gözle bakılıyordu. Almanya ve Brezilya için tahminler ortadayken Brezilya’nın taraftar avantajıyla üstün gelmesi bekleniyordu. Fakat Brezilya ilk yarıda üst üste yediği gollerle tüm dünyayı şaşırttı. Almanya ilk yarıyı 5-0 önde kapattı.
brezilya-almanya-1-7-mac-ozeti

Brezilya 0 – Almanya 5 İlk Yarı Maç Özeti

Brezilya ilk yarıya fena bir başlangıç yapmadı. 4. dakikada gole çok yaklaşan Brezilya ataklarını durduran Almanya ilk dakikalarda yoğun bir baskı ile maça başladı. Brezilya savunması 11. dakikaya kadar dayanabildi. 11. dakikada sahneye Müller çıktığı ve Almanya’yı Brezilya karşısında 1-0 öne geçiren golü attı. Brezilya 23. dakikada Klose, 24. ve 26. dakikalarda Kroos’un golleriyle adeta Brezilya’ya şok yaşattı. 29. dakikada Khedira ile 5. golü bulan Almanya halısaha maçında antreman yapar gibi Brezilya’ya golleri yağdırmaya devam etti. İlk yarı Brezilya 0 – Almanya 5 şeklinde sonuçlandı.

Brezilya 1 – Almanya 7 Maç Sonucu

İlk yarı yediği 5 golün şokunu devre arasında atlatamayan Brezilya 2. yarıya kaybedecek bir şeyi olmayan takım görüntüsünde başladı. Almanya Brezilya’ya karşı oyunu soğutarak final karşılaşmasını düşünmeye başladı. Yinede Almanya gollerini sonlandırmadı. 69. ve 79. dakikalarda golleri Schürrle ile kaydetti. Brezilya 7-0 olduktan sonra şeref golünü 90. dakikada Oscar ile kaydetti. Mineirao stadında oynanan Brezilya Almanya karşılaşması 7-1 Almanya üstünlüğünde tamamlandı. Almanya 2014 Dünya Kupasında finale çıkan takım olurken kupayı alacak ülke olarak gösteriliyor.

Sosyal Medyada Brezilya Almanya Maçı


Brezilya Almanya maçı ne zaman,
Almanya Brezilya karşılaşması,
Brezilya Almanya maçı kaç kaç.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ