Burak Özçivit Pepsi Reklamı 'Seviyorsan Aç Konuş Bence'

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Pepsi firmasının reklam yüzü olan Burak Özçivit karlı bir hava reklam çekimlerini tamamladı. Son günlerin en çok konuşulan reklam filmlerinden biri olan Pepsi reklamında Burak Özçivit ‘Seviyorsan Aç Konuş Bence’ sözüylede özellikle gençlerin sosyal medyada en çok kullandığı sözlerden birinin olmasını sağladı. Peps, 2014 yılında Burak Özçivit ile birlikte hazırlanan bu reklamla herkesin ilgisini çekmeyi planlıyor.
Burak Özçivit Pepsi Reklamı
Burak Özçivit Pepsi reklamı için -10 dereceyi aşan soğukta reklam çekimlerini tamamladı. Sırtın geyik bile taşıyan Burak Özçivit, reklam çekimlerini Kartalkaya’da tamamladı. Pepsi için çektiği bu reklamda 2 gün boyunca kamera karşısında olan Burak Özçivit reklam çekimini başarıyla tamamladı. Pepsi kampanyası boyunca yayınlanacak olan reklam şimdiden büyük ilgi gördü.

Burak Özçivit ‘Seviyorsan Aç Konuş Bence’

Yeni yılla birlikte Burak Özçivit’le çektiği reklamla herkesi cesur olmaya davet eden ve kampanyanın sloganlarından biri olan ‘Seviyorsan Aç Konuş Bence’
diyen Burak Özçivit bu söylemiyle sosyal medyada fenomen oldu. Tüm gençler Burak Özçivit’in Seviyorsan Aç Konuş Bence sözünü paylaşıyor, retweet ediyor.
Soğuk hava dalgasına aldırmadan çekimlerini tamamlayan Burak Özçivit, Pepsi kampanyası için Kartalkaya’da kamera karşısına geçti. Reklam filminin devamı olacağı bilinen Pepsi reklamında yer alan Burak Özçivit’in gelecek reklamda neler yapacağı ise merak konusu oldu.
burak-ozcivit-pepsi-reklami-seviyorsan-git-konus-bence
Pepsi Reklamı ‘Seviyorsan Aç Konuş Bence’
2014 yılı boyunca Burak Özçivit’in reklam filminin yayınlanmasıyla birlikte başlayan kampanyada Pepsi SMS ve internet hediye ediyor. Ayrıca haftalık konuşma süresi yapan Pepsi, Burak Özçivit’in yer aldığı reklam filmiyle herkesi özgürce konuşmaya davet ediyor. Pepsi daha önceden Hülya Avşar, Kenan İmirzalıoğlu ve Azra Akın’la reklam filmi çevirmişti. Şimdilerde ise Burak Özçivit ile yeni bir kampanyaya başlayan Pepsi ‘Seviyorsan Aç Konuş Bence’ sloganıyla kampanya yapmaya devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ