Burak Yılmaz Galatasaray'dan Ayrılıyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz geçtiğimiz yıl sergilediği performansını bu yıl sergileyemiyor. Şansız bir sezon geçiren Burak Yılmaz takımdan ayrılmanın planlarını yapıyor. Galatasaray’da geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçiren Burak Yılmaz, bu yıl gerek şansızlığı gerekse Galatasaray’ın oyun stili Burak Yılmaz’ı gol yolların başarısız bir oyuncu haline getirdi.
Burak Yılmaz Hangi Takıma Transfer Olacak?
Burak Yılmaz Galatasaray’dan ayrılıyor iddiaları ise 2-0 lık Fenerbahçe yenilgisinin ardından geldi. Önceki sezon Süper ligteki başarısının yanı sıra Şampiyonlar liginde Çeyrek Finale kadar giden Galatasaray’daki başarısı sonrasında birçok dünyaca ünlü takım tarafından transfer teklifi almış, fakat Galatasaray’da kalmayı tercih etmişti. Atletico Madrid, Valencia, Chelsea, Lazio gibi takımlardan teklif alan Burak Yılmaz teklifleri bir bir geri çevirmişti. Ancak, Galatasaray’da Mancini döneminin başlamasıyla birlikte değişen taktiksel anlayışla şansızlığının birleşmesi Burak Yılmaz gol pozisyonlarına bile girmesini engellemeye başladı. Bu durumda Burak Yılmaz’ın devre arasında yeni bir takımla anlaşarak gitmesine neden olacak gibi görünüyor.
burak-yilmaz-galatasaraydan-ayriliyor-mu
Burak Yılmaz Takımdan Ayrılıyor mu?
Premier Ligte forma giymek istediğini belirten Burak Yılmaz, geçtiğimiz yıl Süper ligin gol kralı ve Şampiyonlar liginde de en çok gol atanlar sıralamasında yer alan oyunculardan biri olmuştu. Burak Yılmaz Galatasaray’ın bu sezon başarılı olmayacağını ve takımın oturması için daha çok zaman olduğunu gördüğü gibi kariyer olarak ilerlemek istediğini ve bu yüzden devre arasındaki transfer döneminde Avrupa’dan bir takıma gitmek istediğini bildirdi. Avrupa takımlarından Premier Lig takımları başta olmak üzere önemli takımlarla görüşecek olan Burak Yılmaz Galatasaray’dan ayrılıyor. Burak Yılmaz’ın yokluğunda Galatasaray’ın Drogba ve Umut Bulut’la mı devam edecek yoksa iyi bir Santrafor daha mı transfer edecek merak konusu. Ancak, taraftar Burak Yılmaz’ın Galatasaray’dan ayrılmak istediği gibi bir gerçekle karşı karşıya.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ