Burakcan Karamanoğlu Öldü mü? Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Gezi Parkı olaylarının yaşandığı tarihten itibaren yaralı olarak hastanede tedavi altında bulunan ve komada olduğu için heran ölüm tehlikesi bulunan Berkin Elvan’ın hayatını kaybetmesi ve bugün cenazesinin yapılacak olması herkesi endişelendiriyordu. Şişli ve Okmeydanı arasında düzenlenen yürüyüşün ardından Berkin Elvan’ın evinin hemen yanında bekleyen bir grup ile burdan geçmekte olan grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Burakcan Karamanoğlu başından vurularak hayatını kaybetti.
Burakcan Karamanoğlu Öldü mü?
Olay sırasında Berkin Elvan’ın evinin önünde bekleyen ve tekbir atan bir grup eylemci kavgaya tutuştukları 3 kişiyi silahla yaraladı. 3 kişiden biri elinden, biri sırtından biride başından yaralandı. İkisi Okmeydanı’na kaldırılan yaralılardan Denizde hastanesine kaldırılan ve başından vurulan Burakcan Karamanoğlu hastanede hayatını kaybetti. Burakcan Karamanoğlu Giresun ilinin Alucra ilçesinden olmakla birlikte 22 yaşında ve askerliğini tamamlamış gençlerimiz arasındaydı. Berkin Elvan’la birlikte Gezi Parkı eylemcilerinin tekrar ayaklanması Burakcan Karamanoğlu’nunda hayatını kaybetmesine neden oldu. Kasımpaşa’da oturan Burakcan Karamanoğlu saat 22:00 civarında eve gitmekteyken vurulduğu iddia edildi.
Okmeydanında Berkin Elvan Olayları
Okmeydan’ında başlayan 12 mart 2014 tarihli olaylar, Çeşme durağı, dörtyol, okçular teknesi, kulaksız ve kasımpaşa semtlerinde zaman zaman gerginlikler şeklinde devam etti. Özellikle dörtyol meydanında CHP binası yakıldı. Polis zaman zaman müdahale bulundu. Biber gazı kullanan polis gecenin ilerleyen saatlerinde müdahaleyi durdurdu.

Burakcan Karamanoğlu Fotoğrafları


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ