Burcu Esmersoy Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2 Ekim 1976 yılında doğan Burcu Esmersoy İstanbul’da dünyaya gelen Çerkez asıllı Türk  sunucusudur. Televizyonların sevilen güzeli spor spikeri, yok böyle dans yarışmacısı ve sunucu olan Burcu Esmersoy Acun Ilıcalı’nın isteği ile Yok Böyle Dans yarışmasının sunuculuğunu yaptı. Son günlerde birçok Talk Show programına katılan Burcu Esmersoy Star TV’de yaptığı program ile son zamanların en çok beğenilen isimlerinden biri oldu.

Burcu Esmersoy Kimdir?

38 yaşında olmasına rağmen genç görüntüsü, başarılı şekilde sunduğu programlar ve sempatik tavırlarıyla sevilen Burcu Esmersoy Beşiktaş lisesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümünü bitirdi. New York Üniversitesi’nde Spor bölümünde eğitim aldı. 1997 senesinde katıldığı güzellik yarışmasında Türkiye için Japonya’da yarıştı. Birçok kanalda programlar yapan ve özellikle spor haberlerinde yaptığı spikerlik ve sunuculukla bilinen Burcu Esmersoy zaman zaman filmlerde de rol alıyor.
Yok Böyle Dans yarışmasında yarıştıktan sonra Acun Ilıcalı’nın gözde isimlerinden biri haline gelen Burcu Esmersoy Star TV’de yaptığı programlada kariyerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Burcu Esmersoy Fotoğrafları


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ