Burcu Esmersoy Yeni Reklam Filmi Lidyana

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Her hareketiyle olay olan, erkeklerin yakından takip ettiği Burcu Esmersoy oynadığı reklam filmiylede olay olmayı başardı. Lidyana reklam filminde boy gösteren Burcu Esmersoy, reklamda araba içerisinde kıyafetini değiştirdi. Online giysi mağazası olan Lidyana için kamera karşısına geçen Burcu Esmersoy, reklamda bir otomobil içerisinde kıyafetlerini değiştiriyor. Sempatik tavırlarıyla ilgi çeken Burcu Esmersoy, oynadığı Lidyana reklam filmiyle Youtube’de izlenme rekorı kırıyor.
Burcu Esmersoy Oynadığı Yeni Reklam Filmi
Spor spikeri olarak yıldızı parlayan sonrasında Yok Böyle Dans ve Acun Ilıcalı programlarında yaptığı sunuculuk ve reklam filmleriyle söhreti artan Burcu Esmersoy Lidyana online alışveriş sitesi için kamera karşısına geçti. Burcu Esmersoy oynadığı Lidyana reklam filminde öncelikle bir otomobilin gelmesini bekliyor. Yol kenarında arabanın gelmesiyle birlikte otomobilin arka koltuğunda keyifli dakikalar yaşıyor. Arabada soyunan Burcu Esmersoy kıyafetini araç içerisinde değiştiriyor. Sonrasında makyaj yapan Burcu Esmersoy reklamda oldukça başarılı olduğu gözlemleniyor. Lidyana sitesini tanıtan Burcu Esmersoy henüz reklam filminin yeni olmasına rağmen Youtube’da 1 milyon izlenme oranı yakaladı. Özellikle erkeklerin beğenerek takip ettiği Burcu Esmersoy Lidyana satışlarını arttıracak gibi görünüyor.
burcu-esmersoy-yeni-reklam-filmi-lidyana
Burcu Esmersoy Lidyana Reklamı

Burcu Esmersoy Yeni Reklam Filmi
Tarzıyla diğer bayanları etkilemek ve Lidyana için başarılı bir reklam ortaya koymak isteyen Burcu Esmersoy, bu reklam filmiyle birçok genç kızıda etkileyecek gibi görünüyor. Özellikle lüks bir otomobilde kıyafetini değiştiren önemli bir iş kadınını canlandırması ve giydiği kıyafetlerin güzelliğide genç bayanların ilgisini çekmeye devam edecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ