Bursaspor İvelin Popov ve Serdar Kurtuluş Transfer Atağı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bursaspor transfer döneminde oldukça iddialı gidiyor. Gaziantepspor’lu İvelin Popov ve Serdar Kurtuluş gibi iyi iki oyuncunun peşinde olan Bursaspor oyunlar için trasnfer atağına başladı. Bursaspor’un bu iki futbolcu için Gaziantepspor’la iletişime geçtiği ve bonservis bedellerini öğrendiği belirtildi. Bursaspor’la pazarlık aşamasında olan Gaziantepspor’un İvelin Popov ve Serdar Kurtuluş’un transferine sıcak bakıp bakmadığı henüz bilinmiyor. Ancak Bursaspor İvelin Popov ve Serdar Kurtuluş trasnferi için oldukça ciddi olduğu düşünülüyor.

İvelin Popov 36 MAÇTA 5 GOL Attı

Bursaspor’un istediği oyuncu İvelin Popov Gaziantepspor’da 2014 yılına kadar sözleşme imzalamış ve Bulgaristan asıllı orta saha oyuncusudur. 2011-2012 sezounda Gaziantepspor’da forma giyen İvelin Popov 36 maçta 5 gol attığı gibi 4’de asist yaptı. Gaziantepspor’lu başarılı orta saha oyuncusu İvelin Popov 25 yaşında.

Diğer İsim Serdar Kurtuluş

Bursaspor alt yapısında yetişen ve burda top koşturduktan sonra Bursaspor A takımı ve ardından Beşiktaş takımına transfer olan Serdar Kurtuluş, Beşiktaş’tan geldiği Gaziantepspor’dan sonra şimdi tekrar Bursaspor’a trasnferi konuşuluyor. Zira Serdar Kurtuluş Bursaspor ve Bursa’yı seviyor.

Veysel Sarı ve Ferhat Kiraz Transfer Edilebilir.

Veysel Sarı ve Ferhat Kiraz için Eskişehirspor ve Boluspor’la temaslar sürüyor ve Bursaspor’un anlaşma sağlanması halinde Eskişehirspor ve Boluspor’dan Veysel Sarı ve Ferhat Kiraz’ı transfer edeceğine kesin gözle bakılıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ