Çağla Şikel Defilede Düştü

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Çağla Şikel podyumda düştü. Katıldığı bir organizasyonda podyuma çıkan Çağla Şikel düşerek yürekleri ağızlara getirdi. Hiçbir şey olmamış gibi kıyafetini sergilemeye devam eden Çağla Şikel düşünün ardındna kendi programında da düşüşü ekranlara getirdi. Düşüş sebebiyle sağlık sorunu yaşamayan Çağla Şikel düşüşü iyi gizledi.
Çağla Şikel Düştü
Mercedes Benz Fashion Week, İstanbul’da düzenlediği organizasyonun 3. için Hakan Akkaya’nın kıyafetlerini sergiledi. Tasarladığı kıyafetlerle büyük ilgi gören Hakan Akkaya Kuruçeşme Arena yeni elbiselerini tanıttı. Defilede ünlü manken Çağla Şikel’de yer aldığı. Podyumda yürürken bir anda ayağı takılan Çağla Şikel yere düştü.
cagla-sikel-dustu
Çağla Şikel Defilede Düştü
Kuruçeşme Arena’da gerçekleşen defileye giden Alişan ise ilk kez Çağla Şikel’in defilesine gittiğini ve Çağla Şikel’in mankenlik hayatı boyunca ilk kez düştüğünü belirterek bu durumdan kendini sorumlu tuttu. Esprili bir dille Twitter’dan “Kendimi hiç affetmeyeceğim” diyen Alişan, programda Çağla Şikel ile birlikte düşüşü seyircilere izletti. Podyumda düşen Çağla Şikel ise herkesin başına gelebilecek bir durum olduğunu belirterek olayı normal karşıladı. Podyumda düşüşün hemen ardından magazin haberlerine konu olan Çağla Şikel ilk kezde olsa defilede ayağı takılarak düştü.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ