Carlos Martin Biskolata Reklamı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Biscolata’nın reklam filminde oynayan ünlü model Carlos Martin bu kez diziyle Türk halkının karşısına çıkacak. “Aşk Bazen Zaman İster” isimli dizide başrol oynayacak olan Carlos Martin oynadığı Biscolata reklamında oynayarak özellikle bayanların gönlünde taht oluşturmuştu. İspanyol manken Carlos Martin İstanbul’da çekilecek olan “Aşk Bazen Zaman İster” isimli dizinin başrolünde oynayacak.
Aşk Bazen Zaman İster Dizisi Carlos Martin
“Aşk Bazen Zaman İster” dizisi Tayfun Güneyer tarafından çekilecek. Dizi için Türkçe eğitimi alan Carlos Martin’e sevgilisi, şarkıcı Ziynet Sali de yardım ediyor. “Aşk Bazen Zaman İster” dizisi için daha önce Mustafa Sandal, Emre Altuğ gibi ünlü isimlerede teklif gönderdiğini ancak genellikle zamanı olmadığı için tekliflerin geri çevrildiğini söyleyen Tayfun Güneyer sonunda seçimi Carlos Martin’den yana kullandı. Carlos Martin ise dizi çekileceği için mutlu olduğunu ve Türkiye’nin 2. vatanı haline geldiğini açıkladı.
Carlos Martin Biskolata Reklamı

Carlos Martin Yeni Dizisi
Dizi çekimi için iddialı bir isme gerek duyan Tayfun Güneyer, Carlos Martin’i seçerek doğru bir karar vermiş. Zira Biscolata reklamında oynayan Carlos Martin’in yakışıklılığı kızların başını döndüreceğe benziyor. Zaten reklamla birlikte tanınan ünlü manken Carlos Martin dizinin başrolünde oynayarak popülaritesini arttıracağa benziyor. Aşk Bazen Zaman İster dizisinin başrolünü alacak olan yakışıklı yıldız İspanyol model Carlos Martin’in fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz. İlerleyen günlerde diziyle ilgili ayrıntı bilgileri vermeye çalışacağız.
Carlos Martin Resimleri – Fotoğrafları

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ