Celal ile Ceren Filmi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

18 ocak 2013 tarihinde vizyona giren Celal ile Ceren filmi izlenme rekoru kırıyor. Cem Yılmaz, CMYLMZ Fundamentals filmiyle daha önce vizyona girmesine rağmen Celal ile Ceren filmi Cem Yılmaz’ı solladı. Kahkahaya boğan CMYLMZ Fundamentals filmine rağmen daha önce Recep İvedik 1,2,3 filmleriyle beğeni toplayan Şahan Gökbakar Celal ile Ceren filmiyle 18 ocak 2013 tarihinden bu yana çok daha fazla izleniyor.
Celal ile Ceren Filmi Yorumu
Celal ile Ceren filmine giden biri olarak film hakkında sizlere ufak bir yorum yapayım. Öncelikle bende herkes gibi Şahan Gökbakar’ın önceki projeleri Recep İvedik serisini beğendiğim için filmin güzel olacağını düşünerek gittim. Öncelikle not vermek gerekirse filme 10 üzerinden 7 verebilirim. Celal ile Ceren filminde konu olarak Celal Ceren ile aşk yaşıyor. 6 yıllık süren bu birliktelikten sıkılan Celal Ceren’den ayrılır. Bundan sonra Ceren Celal’e büyü yaptırır. Celal’in bu dakikadan sonra başına birçok şey gelir. Celal bu birlikteliğin bitmesiyle başına gelenlerden üzülür ve Ceren ile tekrar bir araya gelmek için çaba sarf eder. Sahan Gökbakar, Ezgi Mola, Dilsah Demir, Gokcen Gocebag gibi isimlerin yer aldığı filmde Celal ile Ceren sonunda evlenerek film sona erdirir. Filmde ağırlıklı olarak Celal yani Şahan Gökbakar’ın maceraları ve yaşadığı komik olaylarla geçiyor. Genel anlamda iyi olan filmde konu olarak çok iyi olmasada ve argo biraz ağır olsada arkadaşlarınızla gidebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bir film.
Cem Yılmaz’ın filmi ile Şahan Gökbakar’ın filmi arasında karşılaştırma yapmak aslında yanlış olur. Çünkü, Cem Yılmaz tek kişilik bir gösteri yaparken, Şahan Gökbakar’ın projesi ise filmden oluşuyor. Cem Yılmaz başlangıçtan sona kadar güldürüyor. Şahan Gökbakar ise film süresi boyuca sıkılmadan izlemenizi sağlıyor. 2 filmde olumlu tercih ise size ait.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ