Cep Telefonu Kampanyaları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Hayatımıza girdiği günden bu yana çok şeyi değiştiren cep telefonları gün geçtikçe gelişip, değişiyor. Önceleri sadece konuşmamıza yarayan bu aletler, günümüzde resim ve video çekmeye, internete girmeye, görüntülü konuşmaya varana kadar birçok yeni özellik edinerek daha fazla iç içe yaşamamıza sebep oluyor.
Cep Telefonu Kampanyaları
Özellikle gençlerin ellerinden düşüremediği cep telefonunun herkesde bir adet bulunması şart. Tabi sürekli aynı cep telefonuna bağlı kalmak istemeyip elindeki cep telefonunu satıp daha üst versiyonlarını almak istiyoruz. Cep telefonlarının özellikleri artıp, gelişiyor. Ancak, fiyarlarıda bu oranda artabiliyor. Bu yüzden kampanyaları takip ederek en uygun fiyatta en fazla özelliğe sahip cep telefonunu elde etmek mümkün.

Telpa telefon bayilerinden Haziran ayı sonuna kadar bir cep telefonu alarak Telpa POS yada sanal postan işleminizi gerçekleştirin Samsung cep telefonlarında 24 aya varan taksit fırsatını yakalayın.Bonus kredi kartı sahiplerine özel kampanyayı kaçırmayın.
En Yeni Cep Telefonu Kampanyası
İlk olarak Turkcel,Vodafone ve Avea’dan iPhone 4S cep telefonu kampanyasını tanıtalım. iPhone 4S Cep telefonu 16 Aralık 2011 tarihi itibariyle Turkcel,Vodafone ve Avea iletişim Merkezlerinde. Üstün özelliklere sahip olan iPhone 4S , A5 Chip Çift Çekirdekli, 8 Megapixel Kameraya sahip, 1080p HD Video Kaydetme olanağı tanıyan, Yüksek Çözünürlüklü Retina Ekranı olan, App Store üzerinden 500,000 uygulama indirme olanağı veren bir cep telefonudur.
Sony Ericsson Walkman serisini hepimiz biliriz. Bu seri adeta müzik dinlemek için yaratılmış. Vatan mağazalarında Sony Ericsson Walkman Live cep telefonunda indirim var. İndirimli fiyatı 679 TL olan Sony Ericsson Walkman Live cep telefonunun ekran boyu 3.2 inch, ağırlığı 115 gr, işletim sisteminin Adı Android, genişliği (mm) 56.5 mm, kalınlığı (mm) 14.2 mm, yüksekliği (mm) 106 mm, şebeke frekansı 4 bant(850,900,1800,1900), ekran tipi dokunmatik, ekran renk sayısı 16 m dir. Yüksek kapasite ve özellikleriyle kaçırılmayacak bir kampanya ürünüdür.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ