Chelsea – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray’ın Şampiyonlar ligindeki zorlu rakibi Chelsea karşısında 1-1 lik skorun rövanşı olan ve İngiltere’de oynanacak olan karşılaşma için bu akşam büyük bir heyecanla maç saati bekleniyor. Galatasaray galibiyet alarak Chelsea‘yi elemek ve bir üst tura yani çeyrek finale kalmayı amaçlıyor. Chelsea ilk maçta 1-1 lik beraberliğe razı olarak sahadan ayrılmış ve maçın geneline bakıldığında ortada bir maç oynanmıştı. Rövanş maçında Chelsea gerek ev sahibi olması gerekse 1-1 lik skorun avantajıyla maça çıkacak. Fakat, Galatasaray’ın erken 1 gol bulması tüm planları alt üst edebilir ve Chelsea’ye zorlu bir 90 dakika yaşatabilir.
Chelsea – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Stamford Bridge Stadında oynanacak olan Chelsea – Galatasaray Şampiyonlar ligi rövanş karşılaşmasında 18 mart 2014 tarihinde saat 21:45’te oynanacak karşılaşma için Londra şehrinde iki takım büyük bir mücadele verecek. İngiliz ekibi Chelsea ve temsilcimiz Galatasaray arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi karşılaşması ise star Tv ekranlerından canlı olarak ve naklen yayınlanacak. Galatasaray taraftarı ise büyük umutlarla maça kitlenmiş olacak. Real Madrid karşısında Şampiyonlar liginde başarılı mücadeleler veren Galatasaray’ın Chelsea karşısında alacağı galibiyet mucize olmayacaktır.
chelsea-gs-maci-hangi-kanalda-18-mart-2014
Chelsea Galatasaray Maçı Ne Olur?
İstanbul’da TT Arena’da 1-1 berabere kalan Galatasaray Chelsea karşısında 0-0 beraberlik durumunda elenecek. 1-1 lik beraberlik maçı uzatmalar ve uzatmalarında beraberlikle bitmesi sonrasında penaltılar şeklinde sonuçlanacak. 2-2 ve diğer tüm beraberlikler Chelsea sahasında oynandığı ve Galatasaray’ın Chelsea sahasında daha fazla gol attığı için Galatasaray’ın çeyrek finale yükselemsini sağlayacaktır. Galatasaray galip gelmesi durumunda Galatasaray Chelsea galip gelmesi durumunda ise Chelsea bir üst tura yükselecek. Galatasaray’ın maçta en az 1 gol bulması ve sonrasında ise goller araması gerekecek. Bu yüzden Chelsea maça daha rahat başlayabilir. Saha avantajınıda eklediğimizde Galatasaray’ın için zor bir maç olacak. Fakat, GS 1 gol bulması durumunda Chelsea’nin bocalama olasılığı ve risk alma olasılığı artacak. Bununla beraber Galatasaray gelen şansları iyi değerlendirmesi durumunda maçtan galibiyet ve turla ülkesine dönebilir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ