Çiftlik Shop Para Kazandırıyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Son zamanların en yeni ve en çok kazandıran uygulamasını siz değerli ziyaretçilerimize tanıtacağız. Bilindik çiftlik oyunlarını unutun ve yepyeni bir oyun olan ciftlik shop ile gerçek tutarlar kazanabileceğinizi görebilirsiniz. Çiftlik Shop oyununda sadece yapmanız gereken görev aslında oldukça basit,. Farklı olan tek durum ise çiftlik oyununu oynadıkça gerçek tutarlar kazanmaktır.
Çiftlik Oyunundan Nasıl Para Kazanılır?
Çiftlik shop oyununa kaydolduktan hemen sonra öncelikle dilediğiniz miktarda para ile oyuna başlayabilirsiniz. Bu para çiftliğinizin sermayesi olmaktadır. Bu parayla İnek, koyun, tavuk gibi hayvanlar satın alarak çiftlikte yetiştirmeye başlıyorsunuz. Yatırılan tutarlar çiftlik puanı (CP) olarak verilmektedir. Yani hayvanları bu yatırdığınız paraların karşılığı olan CP puanlarıyla alacağınız oranlarla besleyecek ve çiftliğinizi geliştireceksiniz. Oyun oynadıkça bu paranızı çoğalacak gerçek paranız da aynı şekilde artmış olacaktır. Çünkü dilediğiniz süre CP paranızı istediğiniz sürede TL’ye çevirebilir ve tekrar geri çekebilirsiniz.
CP puanları ürünleri sattıkça kazanmaktasınız. Bildiğiniz çiftlik hayatında yapmanız gerekenleri bu oyunda da yaparak kendinizi ve çiftliğinizi geliştirerek CP puanları kazanacak ve bu puanları paraya çevirerek Çiftlik Shop oyunundan para kazanma şansını yakalamış olacaksınız.

Ömrü biten hayvanların daha fazla beslenmesi size kazandırmayacağı gibi para kaybettirebilir. Bu yüzden zarar etmemek için bu hayvanları kesimhaneye zamanında göndererek hem CP puanı kazanabilir hem de zarar etmeden Çiftliğinizin daha çok gelişmesini  sağlayabilirsiniz.
Ürünleri depolarda biriktirebilir ve dilediğiniz zaman satarak CP puanı elde edebilirsiniz. Ek olarak günlük görevleri yerine getirerek paranızı arttırabilir ve ekstra paralar kazanabilirsiniz. Aynı zamanda refans kodunu paylaşarak para kazanabilir ve sosyal medyayı kullanarak paranızı referans kodlarla katlayabilirsiniz.
Çiftlik Shop Oyununda Para Çekme
Elbette oyunda kazanılan paralarınızı bir süre sonra çekmek isteyeceksiniz. Paralarınızı çekmek yerine çiftliğinizi büyütebilir ve oyunda daha fazla kazanabilirsiniz. Çünkü daha çok inek, tavuk gibi hayvanlar alarak paranızı arttırabilirsiniz. Ancak yinede paranızı çekmek isteyebilirsiniz. Bu durumda Havale, EFt veya Papara yöntemiyle paranızı çekme talebinde bulunduğunda paralarınız en geç 2 iş gününde hesabınıza otomatik olarak yatırılmaktadır. Yatırım yap kazan modelini benimseyen Çiftlik Shop oyununda kazanmak çok kolay. Sizde hemen oyuna üye olarak ciftlikshop.com adresinden hem eğlenecek hem de eğlenirken belli oranlarda paralar kazanabileceksiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ