Defacto jean Çıkarma Kampanyası

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Günlük hayatta en çok ehemmiyet sunduğumuz şey dış görünüşümüzdür. Saç, ayakkabı ve kıyafet konusu ile ilgili her vakit en şık seçimi uygulamak isteriz. Güzel görünen biri toplumda çok çok saygı görür. İş görüşmelerinde, sevgiliyle buluşmalarda, arkadaşlarla yemek yerken kötü görünmek istemeyiz. O yüzden sık sık kıyafet alır ve kendimizi her vakit çok şık olmak mecburiyetinde hissederiz.
Defacto Kıyafet Kampanyaları
Özellikle kıyafet konusu ile ilgili seçimlerimiz çok ehemmiyetlidir. Kıyafet bireyi gerektiğince değişik gösterebilir. Tabiki bunun beraberinde birde ucuz olması gerekir. Sık sık kıyafet alan biri amacıyla kampanyalar büyük bir fırsattır. Geçtiğimiz vakitlarda DeFacto gşıkm mağazasına girdim. Ürünler gayet şık insan gördüğü ve üstüne yakışacağını düşündüğü tüm kıyafetleri alabilmek istiyor. Şık bir mont denerken Defacto’nun yeni kampanyası olduğunu duydum. jean çıkarma kampanyası şeklinde adlandırılan kampanya aslında kaçırılmaz fırsat.

Defacto jean Çıkarma Kampanyası
Evinizde tespit edilen ve giymediğiniz bir kotunuz bulunmaktadır mutlaka. Yaptığınız bir adet alış verişte 20 TL gibi bir indirim kazanbilirsiniz. Bunun amacıyla en az 50 TL ‘lik bir alış veriş yapmanız ve eski jean getirmeniz yeterli. Bir şahıs bir defada yalnız bir adet kot getirebilir. Daha açık anlatacak olursak, Defacto’dan dilediğiniz kazak, gömlek, pantolon, atkı vb. dilediğiniz ürünü alın en az 50 TL tutarında alış veriş yapın, evinizde tespit edilen ve giymediğiniz bir kotu getirin 20 TL çok az ödeyin. Kotların eski olması yırtık olması hiçbir şey değiştirmez. Siz yeterki eski jeaninizi getirin ve indirimden yararlanın. Kampanyadan 2 kez yararlandım ve birkez 50 TL yerine 30 TL, birkezde 90 TL yerine 70 TL ödedim.
Gşıkminize ehemmiyet sağlıyor ve sık sık alış veriş yapıyorsanız, bu gibi kampanyalardan yararlanmanız bütçebiz yönünden şık olacağı gibi çok çok kıyafet alabilmenizi sağlayacaktır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ