Demet Şener'den Olay İtiraf: Yerlerde Sürünerek Ağladım

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Öğrenir öğrenmez davayı açtınız mı?

Evet, hiç beklemedim.

Hiç mi kulağınıza gelmemişti aldatıldığınıza dair dedikodular?

Bir iki kere geldi ama hiç beklemiyordum. Şu sıra hayatımda en rahatsız olduğum soru şu: “Hiç mi ruhun duymadı?” Evet, duymadı! Bizler ünlü insanlarız. Her dedikoduya kulak asamam. Beni evimin içi ilgilendirir. Evimin içinde de çok mutlu bir aile ve karı-koca ilişkimiz vardı. Nasıl tahmin edebilirsin ki! Hangi kadın tahmin edebilir? Tahmin etsem bu kadar şok geçirmezdim.

Gerçekten çok da aşık görünüyordunuz…

Aşık görünmüyordum, aşıktım! O da bana çok aşıktı. 16 yıllık bir beraberlikten bahsediyoruz. Karşılığını bulmasa bunca yıl geçer miydi?

Bir şans daha vermeyi düşündünüz mü?

Ne şansı vereceğim? Bir anlık hata değil ki. Uzun süreli başka bir ilişki söz konusuymuş.

Hâlâ aşık mısınız?

Hayır. Çok emin ve net bir şekilde söylüyorum ki hayır! Güvenin bittiği yerde ne aşkım ne de sevgim kalır. Hepsi bitti! İbrahim’den sadece bu sancılı süreci uzatmamasını beklerdim. Elimde dosyalar, mahkeme kapılarında ne işim var? Bunlara gerek var mıydı? İnsan şapkasını önüne koyup bir düşünür.

Mahalle baskısı hissettiniz mi, “Yapma” diyen oldu mu?

Valla en içimizde olan annemdi. Ama yaşadıklarımı görünce beni destekledi. Zaten “Yapma, etme” diyene öyle güzel verdim ki cevabını. Hiçbir şey diyemediler. Ben çok fedakarlık yaptım. Ama bunca özverinin karşılığında bana bunu yapanı babam olsa tanımam.

Aşka küstünüz mü?

Hiç! Bir an evvel boşanıp yeni hayatıma başlamak istiyorum.

Nasıl bir insan güveninizi yeniden kazanabilir?

Valla 16 yıl aşık olduğumuz insanı da gördük. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Ne desem boş!

Nasıl bu kadar güçlü durabiliyorsunuz?

Güçlüyüm çünkü. Ağır şeyler yaşadım. Yerlerde sürünerek ağladığım günler oldu. Ama kalkıp, gözyaşlarımı silip çocuklarımı antrenmanlarına götürüyordum. Kesin kararımı vermiş değilim ama bu süreç bittikten sonra neler yaşadığımı tüm açıklığıyla anlatmak istiyorum. Çünkü içimde kalırsa bu beni hasta edebilir, biliyorum.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ