Dilek Türker Sanatı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sanat denince aklımızda geniş bir yelpaze oluşur değil mi? Fakat sanatçı deyine o yelpaze birden rengârenk olur. Evet, bu sıkıcı hayatımıza bir yelpaze sallayarak hayatı neşeli hale getiren bir sanatçımız var bugün konumuz da Dilek Türker Sanatı o bir sanatçı ruhunu kalbini aklını her şeyini sanata adamış kadınlarımızdan.
Nasıl biz evimizi yuvamızı özenle her gün temizliyor düzenliyorsak ve o sıcak yuvaya bir şey olmasını istemiyorsak her sanatçı gibi Büyük saygıdeğer dilek Türker’de ilmek ilmek nakış nakış işlediği o sanat yuvasının da bozulmasını ona zarar gelmesini istemez. Yıllar önce İstanbul Şehir Tiyatrosundan bize gülümseyerek tanıttı kendisini sonra peş peşe gelen oyunları onu hayat tiyatroya sımsıkı bağladı.
dilek[1]
Sığamadı kabına yurt dışında birçok ülkeye tanıttı kendini saygı görmek alkışlanmak onun gıdasıydı ruhunu besleyen tek gıdaydı. Ona ödüller vermek onu ülkemizin en büyük sanatçılarının arasında bulundurmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni neslin örnek alabileceği birçok kişiye örnek olan bu insanı saygıyla anıyoruz. Sevgilerle…
Kış aylarında sayıları azalmakla beraber, gerek ülkemizde gerek dünyada çok sayıda suda boğulma vakası yaşanıyor. Ülkemiz için Karadeniz kıyıları daha riskli görünmekle beraber, Ege ve Akdeniz kıyılarında da boğularak hayatını yitirenler mevcut. Üstelik suda boğulma zannedildiği gibi sadece yüzme bilmeyenlerin karşı karşıya olduğu bir tehlike değil.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ