Dişleriniz Estetik Bir Görünüm Kazansın

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Dişleriniz hem sağlık hem de estetik görünüm açısından çok önemlidir. Diş sağlığını koruyabilmek için diş tedavinizi ve bakımınızı düzenli bir şekilde yaptırmalısınız. Diş beyazlatma işlemi çeşitli nedenlerle sararan dişlerinizin renginin açılmasını ve dişlerinizin ciddi bir şekilde beyazlamasını sağlayan uygulamadır. Sincan diş beyazlatma yöntemleri günümüzde oldukça ideal fiyatlara sağlanmaktadır ve popüler olarak birçok kişinin gerçekleştirdiği uygulamalar arasında yer alıyor.
Eryaman diş bazı gıdalar dişleri ve ağız kokusuna neden olmaktadır. Koyu renkli sıvı içecekler kahve, kola, çay ve şarap gibi, dişlerde kirlenmeye neden olur. Dentin iç tabakasının rengini bozar mineye işler. Bilhassa kahve dişlere zarar verir nefesi bayat bir kahve istenmeyen şekilde kokutur. Dil ile mide alt suyu geçişi sağlanır. Mide asitleri nötrleşir ve yukarı gelen gıdalar sindirilemediğinden ağızda kokusuna sebep verir.

Uzun vadede kahveyi dengeli için. Soğan ve sarımsak, gözleri yaşartan bu gıdalar propenil sülfenik asit içerir ve nefesi de kötü kokutur. Haşhaş, çilek, susam gibi tohumlu gıdalar diş içine arasına kaçar. Onları çıkarması zordur çoğu zaman orada yerleşir. Bu da hasara ve kokuya sebeptir. Mısır da aynı şekildedir. Kırmızı et de dişlerin arasında kaçar. Sert bir koku bırakabilir. Kahramankazan diş beyazlatma yöntemleri için vazgeçilmez teknikler kullanılıyor. Günlük diş bakımlarınızı yapsanız dahi dişlerinizin sararmasına engel olamıyorsanız evde uygulayabileceğiniz ya da Alyadent Diş Polikliniğinde uygulatabileceğiniz tedavi yöntemlerine yönelebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ