Dolar Yükselmeye Devam Ediyor 2014

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Dolar rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor. 2,25 TL ye kadar gelen dolar fiyatlarının artmaya devam edebileceği söyleniyor. Dolardaki bu yükseliş şimdilik piyasalarada olumlu yansıdı. Dolardaki bu artışın FED parasal politakasına bağlı olduğu gibi daha çok TL nin değer kaybetmesiyle meydana geldiği belirtiliyor. Dolar yükselmeye devam ediyor.
Dolar Yükselmeye Devam Edecek mi?
Dolardaki yükselmenin Şirketlerede etki ettiği ve şirketlerden iflas haberlerinin gelmeye başladığı açıklandı. Döviz açığının kapatılamadığı bununla birlikte şirketlerden iflas haberlerinin geldiği açıklandı. Doların yükselmeye devam edip etmeyeceği konusunda yaptığımız araştırmalar sonucunda doların önümüzdeki aylarda yükselişinin devam edebileceği kanısına vardık. Dolar kurunun parasal genişlemenin sonlandıralacağı düşüncesiyle artmaya devam edebileceği ve Türk ekonomisinde yaşanan olumsuzlukların yatırımcıları TL den dolara geçirdiği için dolar yükselebileceği düşünülüyor.
dolarda-yukselis-devam-ediyor
Dolarda Kar Realizasyonu Gelebilir
Son aylarda 0,25 kuruşluk bir artış yaşayan dolar bu artış yüzde 15 lik bir dilime geliyor. Yatırımcısına bu anlamda kar ettiren dolarda kar realizasyonuna neden olabilir. Yatırımcı karını realize edebilir. Buda doların bir miktar duraklaması yada 0,05 TL gerilemesine neden olabilir. Bu yüzden bugünlerde dolarla ilgili yapılan hamlelerde dikkatli olmakta fayda var. Kar realizasyonunun gelmesiyle düşüş yada duraklama yaşansada genel anlamda bakıldığında büyük resimde dolar için yükseliş sürecektir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ