E Devlet Mahkeme Tarihi Sorgulama

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Mahkeme tarihi öğrenmek için artık e-devlet sitesinden kısa sürede bilgi alabilirsiniz. Bu sayede adliyelere gitmek zorunda kalmadan kısa sürede mahkeme tarihini öğrenebilirsiniz. E-devlet ile gelen birçok yeniliklerden biride davalarım sayfasıdır. Davalarım sayfasından devam eden tüm davalarınızı görüntüleyebileceğiniz gibi mahkeme tarihinide öğrenebilirsiniz.
E Devlet Mahkeme Tarihi Sorgulama
E-devlet sistemi üzerinden öğrenebileceğiniz mahkeme tarihini öğrenmek için öncelikle e-devlet şifresine sahip olmalısınız. Bunun için PTT şubelerine giderek 2 TL karşılığında şifre alabilirsiniz. E devlet şifresiyle giriş yaptıktan sonra turkiye.gov.tr/davalarim sayfasına girerek adınıza açılmış davaları ve mahkeme tarihlerini görebilirsiniz.
e-devlet-mahekeme-tarihi-sorgulama
Adınıza açılmış bir dava yada sizin açtığınız bir dava varsa tüm dava tarihlerini ve diğer tüm bilgilerini e devlet kullanarak öğrenebilirsiniz. Giriş için TC kimlik numarası ve şifrenizi kullandıktan sonra dilerseniz arama bölümüne mahkeme tarihi yazabilir yada davalarım sayfasına giderek e devlet mahkeme tarihini sorgulayabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ