E-ticaret Devi Alibaba Maske ve Tıbbi Malzeme Bağışladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Çinli e-ticaret devi Alibaba’nın kurduğu Alibaba Vakfı ve Jack Ma Vakfı, Avrupa’nın koronavirüse karşı mücadelesine destek olmak amacıyla iki milyon maske ve korona test kitleri türünden bir dizi sağlıkmalzemesi bağışladı. Söz konusu bağış malzemesiyle yüklü ilk uçak 17 Mart itibarıylaBelçika’nın Liege Havalimanı’na ulaştı. Uçakta, İtalya’ya gönderilecekolan yarım milyon maskenin yanı sıra diğer ülkelere de gönderilecektıbbı ürünler yer aldı.
BELÇİKA KRİTİK NOKTA
Belçika, Alibaba’nın yönlendirdiği elektronik dünya ticaretplatformunun (eWTP) Avrupa’daki ortağı konumunda. eWTP bu yardım girişimindeönemli bir rol üstleniyor. Alibaba’nın açıklamasına göre, LiegeHavalimanı’nın lojistik merkezi bağışlanan tıbbi malzemenin Avrupaiçinde etkin dağılımını mümkün kılıyor.

AFRİKA ÜLKELERİNE DE BAĞIŞ YAPILACAK
Öte yandan Jack Ma Vakfı ve Alibaba Vakfı, koronavirüsün önlenmesive kontrolüne yardımcı olmak için 54 Afrika ülkesine test kitleri,maskeler ve koruyucu giysiler de dahil olmak üzere tıbbi malzemelerbağışlayacak. Jack Ma tarafından Pazartesi günü kişisel Weibo hesabından yapılan paylaşıma göre, 54 Afrika ülkesinden her birine 20 biner test kiti, 100 biner maske ve 1000’er adet sağlık personeli için koruyucu giysi bağışlayacak

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ