Ebru Gündeş O Ses Türkiye Yarışmasından Ayrılıyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye jürilerinden olan Ebru Gündeş eşi Reza Zarrab’ın yolsuzluk ve rüşvet operasyonu nedeniyle tutuklanmasının ardından konserlerni iptal etmiş, O Ses Türkiye’ninde son programında çok fazla yer alamamış ve bebeğininde olanlardan etkileneceği için korktuğunu dile getirerek, O Ses Türkiye programında ağlamıştı. O SEs Türkiye programının yılbaşı çekimlerinde de Ebru Gündeş’in yer almayacağı açıklandı.
Ebru Gündeş O Ses Türkiye’den Ayrıldı mı?
O Ses Türkiye programının yılbaşı çekimleri nedeniyle yeni bölüm hazırlıklarına başlanmıştı. Fakat, Ebru Gündeş’in yılbaşı özel çekiminde yer almayacağı öğrenildi. Bunun üzerine Acun Ilıcalı yeni bir isimle anlaştı. Yılbaşında O Ses Türkiye programında Ebru Gündeş yerine Hülya Avşar yer alacak. Acun Ilıcalı O Ses Türkiye programının yılbaşı çekimleri için Ebru Gündeş yerine Hülya Avşar ile anlaştı. Ebru Gündeş ise kendisini toparlaması ve yarışmada jürilik yapmaya devam etmek istemesi durumunda kalan bölümlerde yine O Ses Türkiye programında jüri olarak devam edecek.
ebru-gundes-o-ses-turkiyeden-ayrildi-mi
Ebru Gündeş O Ses Türkiye Programında Neden Yer Almıyor?
O Ses Türkiye programında geçtiğimiz yıl jüri olan Hülya Avşar’ın yerine bu yıl yer alan Ebru Gündeş yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonrasında yaşadıklarından dolayı üzüntülü olması ve programı yapamayacak olması, Acun Ilıcalı için yılbaşında başka bir jüriyle anlaşmasına neden oldu. Acun Ilıcalı Hülya Avşar ile anlaşarak Ebru Gündeş yerine yılbaşında O Ses Türkiye programında Hülya Avşar’ın yer almasını sağlayacak. Hülya Avşar ile anlaşmaya varan Acun Ilıcalı O Ses Türkiye programında Murat Boz, Athena Gökhan, Hadise ve Hülya Avşar ile yılbaşına özel program yapacak. Star Tv ekranlarında yılbaşında O SEs Türkiye Ebru Gündeş olmayacak, Hülya Avşar O Ses Türkiye programında olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ