Ebru Gündeş'in Mailleri İncelemeye Alınacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Hemen her fırsatta eşi Reza Zarrab’tan ayrılacağı tarafındaki iddiaları yalanlayan Ebru Gündeş geride bıraktığımız zamanlarda bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mesaj göndermiş ve eşi Reza Zarrab’ın Türkiye’ye zarar verebileceğini düşündüğünü ve ona güvenmediğini söylemişti.
MALLARINI KURTARDI AMA…
Bu açıklamanın kısa vakit ardından Zarrab’ın mallarına el konması adına meşru proses başlatılmış fakat Ebru Gündeş’in malları mevzu dışı bırakılmıştı. Bu durumun Gündeş’in yaptığı bir evlilik sözleşmesi ardından olası bulunduğu kısa vakit sonra meydana çıkmış olsa da yaygın polis tahkîkatsında Ebru Gündeş’e de soru ya da sorular yöneltileceği ortada.

İFADESİNE BAŞVURULABİLİR

Reza Zarrab’ın Miami’ye uçmadan evvel ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlileriyle buluştuğu ve Amerika’ya girişte problem yaşamayacağı tarafında emniyet aldığı iddiaları şu anda mevzuşuluyor. Bu veriler her ne kadar iddia boyutunda olsa da tahkîkatnın derinleşeceği ve Ebru Gündeş’in de ifadesine başvurulacağı görülüyor.

GÜNDEŞ’İN MAİLLERİ OKUNACAK
Polisi tahkîkat vakitcinde işleyeceği yol şu şekilde olacak: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Zarrab ile ilgili açtığı tahkîkatnın yalnızca mal zenginliği üzerinden ilerlemesi yeterli değil. ABD’ye gidiş vakitcinin de aydınlatılması gerekiyor. Eşi Ebru Gündeş, yakın korumaları ve avukatlarının vereceği veriler ile HTS kayıtları ve e-posta trafiği etkileyici temaslar ağına ulaşılmasını sağlayabilir. Bu da Gündeş adının gelişen zamanlarda oldukça sık duyulmasını sağlayacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ