Ehliyet Sınavı Sonuçları Açıklandı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ehliyet Sınav sonuçları açıklandı. 12 Ocak 2014 tarihinde yapılan ehliyet sınavı sonuçları açıklandı. 22 ocak tarihinde açıklanacağı söylenen ehliyet sınav sonuçları 1 gün erken açıklandı. 21 ocak 2014 salı günü açıklanan sonuçları öğrenmek için meb gov tr ye girerek TC kimlik numaranızla sonuçları öğrenebilirsiniz.
Ehliyet Sınav Sonuçları 2014
Ehliyet sınavına giren adaylar 70 puan ve üzerinde sonuç elde ederek ehliyet almaya kazanmak üzere heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyordu. 12 ocak 2014 tarihli ehliyet sınavı sonuçları açıklandı ve ehliyet almaya hak kazananlar 70 üzerinde puan alarak diğer işlemleri hallettikten sonra direksiyon sınavıyla birlikte ehliyetlerine sahip olabilecek.
ehliyet-sinav-sonuclari-aciklandi
12 Ocak 2014 Ehliyet Sınav Sonuçları
18 yaşını dolduran herkesin başvurarak alabileceği ehliyetler için yılın ilk sınavı 12 ocak tarihinde yapılmıştı. Sınav sonuçları meb.gov.tr adresinden bugün açıklandı. Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar ise MEB resmi internet sitesinde sağ bölümde bulunan bağlantıdan TC kimlik no girerek sorgulama yapabilir. Ehliyet sınav sonuçlarını sorgulama sırasında farklı başka bir bilgiye gerek duyulmamaktadır.
Ehliyet sınav sonuçlarının açıklanmasıyla ehliyet sınavı için yılın 2. sınavı olan 8 şubat 2014 tarihli ehliyet sınavı bekleniyor. 2014 yılının 2. ehliyet sınavıda sınavdan yaklaşık 2 hafta sonra açıklanacaktır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ