Electroworld Satılıyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

electroworld-satiliyor-muHenüz açılalı birkaç yıl olan ve Türkiye’de faaliyet gösteren birçok teknoloji mağazasıyla kıyasıya mücadele eden Electroworld Türkiye zarar ettiği için satılıyor. Türkiye’de faaliyet göstermeye başladıktan sonra zarar etmesine rağmen faaliyetine devam eden ve Türkiye’de teknoloji maağazaları arasında kalitesi ve müşteri memnuniyeti açısından en çok beğenilen mağazalar zincirinden biri olan Electroworld Türkiye’de bulunan faaliyetini tamamlıyor.
Electroworld Satılıyor mu?
Electroworld hangi firma satılacak sorusunun cevabıda yanıt buldu. Electroworld Türkiye’de bulunan 18 franchise olmak üzere toplam 32 mağazasını bimeks’e satma kararı aldı. Electroworld 170 milyon strelin satış yapan, fakat buna rağmen 9 milyon sterlin zarar eden Electroworld Türkiye Bimekse satılıyor. İngiliz şirketinin bu yıl sonuna kadar Electroworld satış işlemini Bimekse yapmasının beklendiği belirtildi.
Bimeks Hisseleri Neden Yükseldi?
Bimeks’in Electroworld’u alacak olması Bimeks hisselerinide tavan yaptı. Bimeks hisseleri dün %11 oranında artış göstererek 2 TL seviyesine geldi. Bimeks’in Electroworld’un Türkiye mağazalarını satın alması durumunda güçlenerek yoluna devam edeceği düşünülüyor. İngiliz perakendecilik şirketi Dixons Retail elektronik tarafından faaliyetlerine devam eden Electroworld şirketi Türkiye’de bulunan mağazalarını Bimekse devretmek üzere pazarlık içerisinde. Sözün kısası Electroworld Bimekse satılıyor. firsthaber.net olarak hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ