Elektriğe Zam Yapılacak mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Elektrik zamlarının bu yıl için artık son bulduğunu söylemek mümkün. Elektrik zammı hakkında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız açıklamada bulundu. Elektrik fiyatlarının yılın kalan 3 ayı için zamlanmayacağı ve ekim, kasım ve aralık aylarında elektrik fiyatlarına herhangi bir zam olmayacağını belirtti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız konu hakkında açıklamalar bulundu ve vatandaşı bu konuda rahatlattı. Elektrik fiyatlarının zamlanması nedeniyle vatandaş son zamanlarda faturaların yüksek gelmesinden yakınıyordu. Özellikle büyük şehirlerin dışında kalan illerde elektrik fiyatları dahada zamlı olabiliyor. Taner Yıldız elektrik fiyatlarının yılın kalan son 3 ay dönemi için zamlanmayacağını açıkladı. Yüksek elektrik faturasıyla ilgili olarak ise vatandaşlarının itirazlarını değerlendirdiklerini belirtti.
elektrik-zammi-2013-var-mi-yok-mu
Elektrik Fiyatlarına Zam Yok
Elektrik zamlarının yapılması konusunda dikkatli davrandıklarını belirten Taner Yıldız vatandaşın bu konuda mağdur olmaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Soğuk kış aylarının gelmesiyle birlikte elektrik tüketiminin artacak olması elektrik fiyatlarının zamlanıp zamlanmayacağı sorusunu gündeme getirmişti. Elektrik fiyatlarına 3 ay boyunca herhangi bir zam yapılmayacak. Taki Ocak 2014 gelene kadar elektrik fiyatları aynı kalacak. Bu sayede ısınma ihtiyacanı elektrik ile gideren vatandaşlarımızda elektriği şu anki fiyattan 3 ay boyunca kullanabilecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ