Elidor Miss Turkey Güzelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Beklenen yarışma Elidor Miss Turkey Güzellik yarışması sonuçlandı. Elidor Miss Turkey güzeli Amine Gülşe oldu. Miss Turkey birincisi Amine Gülşe 2014 yılının en güzel kızı seçildi. 21 yaşındaki İsveç Doğumlu olan Amine Gülşe ve diğer tüm yarışmacı kızlar sosyal medyada eleştirildi. Seçilen ve Elidor Miss Turkey Güzellik yarışmasına katılan kızların yeteri kadar güzel olmadığı üzerine eleştiriler geldi.
Elidor Miss Turkey Güzellik yarışmasında birbirinden güzel bayan yarışmacılar güzelliklerini sergiledi. Jüri oyları sonucu ilk 4 güzel belirlendi. Türkiye’yi yurt dışında temsil edecek olan güzeller sırasıyla şöyle oldu;
Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması Sonucu

  1. Amine Gülşe
  2. Dilan Çiçekdeniz
  3. Aybüke Pusat
  4. Gizem Koçak

Ünlü manken İrina Shayk’a benzetilen 2014 Elidor Miss Turkey Güzeli Amine Gülşe bu konuda sorulan sorulara sert yanıt verdi. Elidor Miss Turkey Güzelleri Amine Gülşe “O İrina Shayk ben Amine Gülşe’yim” diyerek yanıt verdi. 20 güzel aday içerisinde birinci olarak Türkiye yi Miss World‘de temsil etmeye hak kazanan Amine Gülşe 1,78 boyunca ve 21 yaşında genç ve güzel bir bayan. Bu yıl Türkiye’nin en güzel kızı seçilen Amine Gülşen‘in yanı sıra yarışmada yarışan birçok yarışmacıda oldukça güzel kızlarımızdan oluştu. İşte Elidor Miss Turkey Güzellerinin geçtiğimiz yıl ve bu yıl ki güzellerinin fotoğrafları:

Elidor Miss Turkey Güzelleri Fotoğrafları


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ