Emekli Ne Zaman ve Ne Kadar Promosyon Alacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Emekliler için son günlerde en önemli ve gündemi meşgul eden konulardan biri promosyon oldu. Emekliler ne zaman ve ne kadar promosyon alacaklarını merak ederken, Emekli promosyonları rafa mı kaldırıldı sorusunu sormak daha doğru bir hale geldi. Emekliler promosyon alamamasının nedeni ise bankaların emekli maaşları ve emeklilerden kar elde etmediğini söylemesi. Çalışan memurlara ise maaşları oranlarında promosyon verilmesi planlanıyor.
Emekli Promosyonları Ne Kadar
Bankalara Emeklilerin istekleri belirtildi. İlk toplantıda emeklilere promosyon vermeyeceklerini yada çeyrek altın tutarında bir promosyon verebileceklerini açıklaması yer alsada, umutlar 2. toplantıya kaldı. Emeklilere promosyon vermek istemeyen bankalar emekli maaşlarından kar elde edemediklerini ve emeklilerin maaşlarını ortalama 2-3 gün içerisinde bankadan çektiğini belirtiyor.
emeklilere-ne-zaman-ne-kadar-promosyon-verilecek

Emekli Promosyonları Ne Zaman Verilecek

Emekliler bankalara öfkeli ve Promosyon taleplerini dile getirmeye devam ediyor. Emekliler bankalardan kredi çektiklerini, eft vb. masraflar ödediklerini, aynı zamanda kredi kartı faizlerinden ve diğer gelirlerede katkıları olduğunu ve yılda en az 1 maaş promosyon istediklerini belirtiyor. Bankalar ile promosyon görüşmesinin 15 ekim tarihine kadar tamamlanması ve sonuca bağlanması bekleniyor. Emeklilerin Promosyon isteklerinden halen umut oldukları ve maaşları tutarında promosyonları istedikleri, yapılacak 2. görüşmede bunların konuşularak bankaların elde ettikleri kardan promosyon vermeleri istenecek. Promosyonların bankalar tarafından kabul edilmesi durumunda emekliler promosyonlarını yılbaşında yani Ocak 2014’te alabilecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ