Emekli Promosyon Tutarı Belli Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bankalarla yapılan görüşmede emeklilere promosyon verilecek tutar belirlendi. Emeklilere promosyon tutarının ise maaşının yüzde 60 oranında olması bekleniyor. 10 milyon emekliyi ilgilendiren haberimizde, emekliler promosyonlarını yıl başında alabilecek. Kurban bayramından önce kararlaştırılması beklenen promosyon tutarının ise yüzde 60 olması bekleniyor.
Emekli Ne Zaman Promosyon Alacak
Bayram önce bitmesi beklenen anlaşma için emekliler her yıl 1 kez olmak üzere promosyon alabilecek. Uygulamanın kesinleşmesi durumudna hangi şartlarıda ve ne kadar tutarda olacağı gibi bilgiler net olarak paylaşılacak. Aylardır söylenen emeklilere promosyon gelişmesi sonunda gerçek mi oluyor? Emekliler yılda 122 milyar TL maaş alıyor. Tüm 22 bankadan alınan maaşlarda bankalar kredi alım ve kredi kartı gibi işleri için büyük meblağalarda kar sağlayabiliyor.
emekli-promosyon-tutari-belli-oldu
Emekli Promosyon Tutarı 2014
Bankalar promosyon ödemesini kabul etti. Ancak, emekliler için bunu maaş oranında değilde, maaş tutarının yüzde 60’ı oranında yapılması gerektiğini belirtti. Buna göre 1200 TL maaş alan bir emeklinin promosyon tutarı 720 TL olarak belirlenmektedir. 1500 TL maaş alan bir emeklinin promosyon ödemesi ise 900 TL olacaktır. Emekliler için oldukça iyi bir tutar olan Promosyon tutarının ve promosyon ödemesi ile ilgili ayrıntının Kurban bayramına kadar kesinleşmesi bekleniyor. Pazarlıklar sürsede promosyon oranının yüzde 60 olacağı öngörülüyor. Emekliler ise en az maaşı oranında promosyon istiyor. Emekli promosyonları kesinleşmesi durumunda yıl başında promosyon ödemeleri yapılabilinecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ