Emekliye Ek Gelir – Maaş Verilecek mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bilindiği gibi memurlara çalışırken aile yardımı veriliyor. Aile yardımı memur emekli olduğund artık verilmiyor. Emekli maaşlarını yetersiz bulan memur emeklileri memurluklarında aldıkları aile yardımını emekliliklerinde de almak istiyor. Böylelikle emekliye ek gelir çıkmış olacak. Yardıma ihtiyaçlarını olduğunu belirten emekliler, emekli maaşlarının yetersiz olduğunu ve memurluk döneminde aldıkları aile yardımlarını emekliliktede almak istediklerini belirtiyor.
Emekliye Ek Maaş Verilecek mi?
Emekliler promosyon gelişmelerinden sonuç alamayınca yetersiz olan maaşlarına ek gelir arıyor. Emekliye ek maaş verilir mi bilinmez, fakat emekli sandığı başta olmak üzere emekliler maaşlarına artış olması için kararlı gözüküyor. Memur emeklileri “Memur olduğumuzda aile yardımı veriliyorda, emekli olunca neden kesiliyor?” diyerek emekliliktede aile yardımının devam etmesi istiyor. İsteklerinin gerçekleşmesi durumunda emekli ek gelir sağlanmış olacak. Emekli ek maaş kabul edilmesi durumunda her ay aile yardımı maaşlara eklenecek.
emekliye-ek-gelir-maas-verilecek-mi
Emekliye Ek Gelir
Emekli intibak konusunda da dertli. Yeni emekli ile eski emekli arasında çok fazla fark olduğunu belirten emekliler intibak yasası getirilmesi ve intibak zammıyla birlikte aradaki adaletsizliğinde giderilmesini istiyor. Emekli maaşlarının yetersiz olduğu ve bu yüzden ek gelir kaynaklarına ihtiyaç duyduklarını belirtiyor. Memur emeklisi için en düşük maaş 1.150 TL olarak gösterilmekle birlikte ocak 2014’te maaşlara en az 125 TL zam yapılması kararlaştırılmıştı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ