En Güzel Duvar Kağıtları ve Fiyatları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yeni yılda en büyük yenilikler yeni moda duvar kağıtlarıdır. Duvar boyalarının yerini artık yavaş yavaş duvar kağıtları alıyor. Eskisi gibi duvar boyalarını her yıl yenilemenize gerek yok. Duvar kağıtları kullanarak odalarınızı duvar kağıdı kaplatabilir ve uzun süre temiz, güzel görünümlü bir duvara kavuşabilirsiniz. firsthaber.net Bildiğiniz gibi duvar kağıtlarında çok farklı desenler, animasyon vb. görünümler kullanabilirsiniz. Evin az kullandığınız odalarını her yıl boyamak yerine duvar kağıdı yaptırarak uzun yıllar temiz bir odaya sahip olabilirsiniz. firsthaber.net Yatak odası, yemek odası yada çocuk odası gibi kullanımı kişiye yada ailenize özel olan odalarda duvar boyası yerine duvar kağıtları kullanmak hem kullanışlı hemde uzun süre değişeme gerek kalmadan kullanabileceğiniz odalar demektir. Dilerseniz sade duvar kağıtları kullanabileceğiniz gibi misafir odası gibi odalarda daha renkli ve desenleri her yerde bulunmayan duvar kağıtlarını kullanmak sizi farklı kılacaktır.
En Güzel Duvar Kağıtları ve Fiyatları
Duvar kağıtları olarak hem uygun fiyatlı hemde en güzel modelleri sizler için seçtik. Duvar kağıtları fiyatları rulo fiyatı olarak 10 TL ile 100 TL arasında değişmektedir. Duvar kağıtı yapmak istediğiniz odayı m2 cinsten ölçerek ne kadar ihtiyacınız olduğunu ve odayı duvar kağıdı kaplatmanın ne kadar maliyeti olacağını hesaplayabilirsiniz. 2013 dekorasyon modasında popüler olan duvar kağıtlarını aşağıdaki en güzel duvar kağıtları galerimizden görüntüleyebilirsiniz.

En Güzel Duvar Kağıtları


Duvar Kağıtları 2014
Duvar kağıtlarını evin her odasına döşemek mümkün. Duvar kağıdı boyaya oranla başlangıçta daha fazla maliyetli gibi görünsede, boyaya oranla daha geç kirlendiği ve daha nadir yapılması gerektiği için duvar kağıtları duvar boyalarına oranla daha avantajlıdır. firsthaber.net Duvar kağıtlarını çocuk odaları, ofisler, oturma odalarınden tutunda banyo ve mutfaklara bile yapabilirsiniz. Su geçirmez özellikte olan duvar kağıtlarını kullanarak banyolarınızı çok daha güzel yerler haline getirebilirsiniz.
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ