En Güzel Kız Oyuncular 2015

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ekranların en çok beğenilen film, dizi ve reklam oyuncuları arasında en çok arzulanan ve en çok beğenilen kız oyuncuları belirlendi. İlk 10’da sevilen yüzler yer alırken bunlar arasında şaşıracağınız isimlerde bulunuyor. En güzel kadın oyuncular 2015 sıralamasına geriden yani 10 dan 1 e doğru yaptık. Bir derginin yapmış olduğu anket ve araştırma sonucu 2015 yılında en güzel kız oyuncular sıralaması belirlenmiş ve ilk 25 kadın oyuncu seçilmiş. Bizde sizlere en güzel kız oyuncular arasında ilk 10 güzel hakkında bilgiler ve fotoğraflarla sıralamayı getirdik. İşte en güzel kız oyuncular 2015 sıralaması;

En Güzel Kadın Oyuncular 2015

En Güzel Kadınlar 10 BERRAK TÜZÜNATAÇ
berrak-tuzunatac-en-guzel-kadin-2015
Çimen yeşili gözleri, kendine has yüz hatlarıyla dikkatleri üzerine çekince ilk olarak sinemayla oyunculuğa adım attı. Elveda Rumeli, Ezel ve son olarak da Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde yer aldı, rating rekorlarının doruklarda olduğu bu dizilerle oyunculuğunu pekiştirdi.

En Güzel Kadınlar 9 ZEYNEP FARAH ABDULLAH

zeynep-farah-apdullah-en-guzel-kadin-2015
Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Aylin’i gerek oyunculuğu, gerekse güzelliğiyle dikkat çekti. Dizi zaten rating rekorlarını alt üst ediyordu ama O’nun performansı asla göz ardı edilmemeliydi. Zaten dizi biter bitmez hemen bir başka dev projede başrolü kaptı. Şimdilerde Star’da yayına girmeye hazırlanan Kurt Seyit ve Şura’da Kıvanç Tatlıtuğ’la ekranlarda olacak.

En Güzel Kadınlar 8 SERENAY SARIKAYA

serenay-sarikaya-en-guzel-kadin-2015
Adanalı dizisinde Yavuz Komiser’in şımarık kızı Sofia karakteriyle tanındı. Ardından Yeşilçam’ın kötü kadın performanslarını aratmayacak yeteneğiyle Lale Devri’nde adından çok söz ettirdi. Bugünlerde Çağatay Ulusoy’la başrolleri paylaştığı ve milyonları ekrana kilitleyen Med Cezir’de Mira karakteriyle karşımızda.

En Güzel Kadınlar 7 CANSU DERE

cansu-dere-en-guzel-kiz-oyuncular-2015
Podyumlardan ekranlara transfer olan dizi yüzü oldu. Sıla dizisiyle ilk oyuncu olarak adını duyurdu. Ezel dizisindeki Eyşan rolüyle büyük patlama yaşadı. Muhteşem Yüzyıl’da Sultan Süleyman’ın gözdesi Firuze Sultan olarak göründü.. Hep rating başarısı yüksek dizilerde yer aldı..

En Güzel Kadınlar 6 NURGÜL YEŞİLÇAY

nurgul-yesilcay-en-guzel-kadin-2015
Asmalı Konak’ta asi gelin Bahar rolüyle herkesi kendine hayran bıraktı. Rating rekorlarının alt üst ettiği Asmalı Konak şöhretine şöhret kattı. Murat Yıldırım’la başrollerini paylaştığı Aşk ve Ceza’nın FirstHaber’i olduğunda herkesi yine ekran başına kilitledi. Masmavi gözleri, pembe yanakları ve çok sevdiği kırmızı rujuyla dikkat çektiği ilk yıllarında yüz modelliği de yaptı. Belalı Baldız’daki komedi performansıyla farklı rollerdeki başarısı çok konuşuldu. Kanal D deki yeni dizisi Cinayet’te gözü pek bir polis olarak karşımıza çıkıyor.

En Güzel Kadınlar 5 ÖZGÜ NAMAL

ozgu-namal-en-guzel-kadin-2015
Kurtlar Vadisi’nde Çakır’ın avukatı, Polat Alemdar’ın da ölümsüz aşkı rolüyle ünlendi. Sert ses tonu ve zeytin gözleriyle Hanımın Çiftliği’nde Güllü rolüyle çok beğenildi. Zülfü Livaneli’nin aynı isimli kitabından uyarlanan Mutluluk filminde başrol Meryem’i oynadı. Dramatik dizilerimizden Merhamet’te Narin karakterini iki sezondur oynuyor.

En Güzel Kadınlar 4 NEBAHAT ÇEHRE

nebahat-cehre-en-guzel-kadin-2015
Yıllara meydan okuyan güzelliği, ekran duruşu ve elbette oyunculuktaki müthiş performasıyla Nebahat Çehre ekranlarda resmen ikinci baharını yaşıyor. Özellikle Aşk-ı Memnu’yla milyonları bir kez daha kendine hayran bıraktı, rating rekorlarını alt üst etti.

En Güzel Kadınlar 3 BERGÜZAR KOREL

berguzal-korel-en-guzel-kadin-2015
2005’te Kurtlar Vadisi Irak için rol reklifi aldığında babası hasta yatağındaydı. Teklifi önce kabul etmedi,sonra ikna oldu. Kurtlar Vadisi Irak’ta Arapça öğrenip konuşan Korel katlandığı zorlukların ardından filmle ünlendi. 2006 da rating rekorları kıran Binbir Gece dizisinde şimdiki eşi Halit Ergenç’le başrol paylaşarak ‘En İYİ Kadın Oyuncu’ ödülü aldı, bu dizinin rekor ratingleri O’na katma değer kattı. İki yıldır ekranlarda izleyiciyi kendisine bağlayan Karadayı dizisinde Hakim Feride rolünü halen oynuyor.

En Güzel Kadınlar 2 MERYEM ÜZERLİ

meryem-uzerli-en-guzel-kadin-2015
Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ı bu rol için Almaya’dan getirildi. 8 ay süren oyuncu seçim maratonunda Türkiye’deki bütün ajanslardaki rakiplerini geride bıraktı. Hatta saç rengi o kadar çok beğenildi ki dizi yayınlanmaya başladıktan sonra ‘hürrem kızılı’ adında saç boyaları piyasaya çıktı. Hürrem Sultan rolüyle onlarca kez ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Halan fazlasıyla sevilen Muhteşem Yüzyıl’dan tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanması sebebiyle 2013’te ayrıldı. Dizi ratinglerinde Meryem Uzerli ayrıldıktan sonra ciddi bir düşüş yaşandı.

En Güzel Kadınlar 1 BEREN SAAT

beren-saat-en-guzel-kadinlar-2015
Türkiye’nin Yıldızları oyunculuk yarışması programından sonra yıldızı parladı.Bu onu diğer ünlü Türk kadın oyunculardan ayırdı.Türkiye’de ilk ve tek yarışma sonrası ünlenen isim oldu. İlk çıkışı Mahsun Kırmızıgül’le başrolleri paylaştığı Aşka Sürgün dizisi oldu. İkinci çıkışı 2006’da Hatırla Sevgili dizisiyle oldu. Kariyerinin zirvesine aldatan kadın rolünü oynadığı Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter karakteriyle oturdu. Nebahat Çehre,Selçuk Yöntem gibi usta oyuncularla çalışma fırsatı buldu. Ardından Fatmagül’ün Suçu Ne? Dizisinde toplumsal bir konu olan kadın tacizinde mağdur Fatmagül’ü oynadı.Fatmagül Bihter gibi bakımlı,entrikacı,gösterişli,zengin bir kadın değildir. Beren Saat bu rol ile zengin kadın tipinin oyunculuğuyla eşleştirilmesini engelledi.Zıt karakterleri de oynayabileceğini kanıtladı. Açık yeşil gözleri,dalgalı saçları,kıyafetleriyle basında da geniş yer aldı. Bir çok kesim tarafından Türkiye’nin en iyi kadın oyuncusu kabul edilen saat şimdilerde ikinci sezonu devam eden uyarlama dizi İntikam’da başrol Yağmur’u oynamaktadır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ