En Korkunç Filmleri izle

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Mükemmel ara yüzü ve şık tasarımıyla dikkat çeken bir korku filmleri sitesi olan Korku Seli, aynı zamanda ziyaretçiler tarafından özelleştirilebiliyor. Sitenin arka planında bulunan siyah görüntüyü ziyaretçiler, istedikleri farklı bir fotoğrafla değiştirebiliyor.
Sağ üst kısımdaki araçlar kısmındaki “özel arkaplan” bölümüne yeni bir fotoğraf ekleyerek arka plan görünümünü değiştirebilen ziyaretçiler, kendi belirledikleri korku dolu arka plan eşliğinde sitede istedikleri korku filmlerini donmadan ve full HD görüntü kalitesinde izleyebilirler. Türkiye’nin en gelişmiş korku filmi arşivini barındıran site, aynı zamanda en şık tasarıma sahip film sitelerinden bir tanesi…

Korku Filmi

Üstelik sitenin sahip olduğu tek özellik arka planı özelleştirme özelliği değil. Arka plan özelliğinin bulunduğu bölümde yani araçlar bölümünde tavsiye robotu ve rastgele film gibi farklı özellikler de bulunuyor. Tavsiye robotu, izleyicilere film tavsiyesi verirken rastgele film özelliği, izleyicilerin sitede bulunan rastgele bir filmi izlemesini sağlıyor.
Sitedeki Türk korku filmlerinin sağ üst kısmında, ufak bir Türk bayrağı yer alıyor. Bu sayede site ziyaretçileri, filmin yerli korku kategorisine ait bir film olduğunu kolayca anlayabiliyor. Eğer yerli korku filmlerini seviyorsanız sitede Türk bayrağı bulunan film posterlerine ait filmleri izleyebilirsiniz. Ya da sitenin üst kısmındaki kategoriler bölümünden yabancı korku kategorisini seçerek yabancı korku filmlerini doyasıya izleyebilirsiniz.

Korku Filmleri

Korku filmi kategorisi her insana hitap etmese de Türkiye’de çok fazla izleyeni olan bir film kategorisidir. Son yıllardaki yerli yapımlarla daha da gelişen korku filmleri kategorisi, birçok alt kategori içermektedir.
Kategori fark etmeksizin bütün korku yapımlarını sınırsızca, özgürce, bedava, sansürsüz olarak ve full HD görüntü kalitesinde izleyebileceğiniz Korku Seli, hem arşivini hem de kendisini sürekli olarak geliştiren bir ekip tarafından profesyonel bir bakış açısıyla yönetilmektedir. Sitede yer alan filmler, bu kategoriyi yıllardır takip eden deneyimli film editörleri tarafından siteye eklenmekte ve sitedeki film linkleri, günlük olarak yardımcı editörler tarafından kontrol edilmektedir. Bu sayede sitede kırık veya bozuk film linkinin yer almasına izin verilmemektedir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ