Ergenlik Döneminde Hormonlar

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ergenlik dönemi aslında hepimizin hormonsal olarak değişime uğradığımız zamanlardır. Bu dönemde çocukluk çağı bitip artık yetişkin kimliğine bürünmeye başladığımız için geçiş döneminde cinsel yönden kendimizi biraz daha bazı duygulara aç hissetmeye başlarız. Bu dönemin en büyük özelliği ise çocuksu davranışlarımızdan sıyrılıyor olmamızdır.
Kendimizi bir erişkin gibi hissederek ona göre davranmaya başlarız bu da ilk olarak kendimizi daha çok cinselliğe yakın hissetmemize neden olur. Bu dönemdeki arkadaşlıklarda cinsellikten uzak olduğu için kendimizi kız arkadaş yerine biraz daha sinema filmlerine vurmaya başlarız örneğin sitelerine doğru bir kayış meydana gelecektir. Bu sitelerin birçoğunda çeşitli türlerde filmler vardır örneğin en fazla tercih edilenlerin başında türleri olur. Bu dönemde cinselliğimizi de tanımaya başladığımız için bir kavram kargaşası yaşanır. Acaba ilişkiler neden farklı olmuyor diye düşünülür ve gibi farklı konular merak içerisine girilir.
127651
Sonuçta bir şeylerinde net bir şekilde öğrenilmesi gerekiyordur ve cinsellik en başta gelecektir. Ergenlik yaşımız genelde ırka ve de sosyal duruma göre değişiklik gösterecektir bazı gruplarda 12-20 yaş bazılarında ise 10-12 yaşları arasında değişir. Bu tamamen sizin bulunduğunuz ortamla alakalı bir durumdur. Yani nasıl bir film izlediğinizin de pek bir önemi yoktur ister filmler olsun isterse başka bir film. Burada konu esas değil yapılan işleme odaklanılır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ