Eriğin Kilo Fiyatı 130 TL

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Uzun ve yorucu bir kışın ardından beklediğimiz sebze ve meyveler yavaş yavaş tezgahlarda yerini almaya başladı. Özellikle Akdeniz bölgesinin sıcağında yetişen birçok meyve herkesin sevdiği güzel ve lezzetli sebzelerde yine tezgahlarda satılmaya başlandı.
Yaz meyvesi olarak bilinen ve erkenci olarak adlandırılan ilk olarak tezgahlara düşen erik, çağla, nektarin, karpuz gibi meyveler manavlarda yerini aldı. Ancak şu anda fiyatlar oldukça pahalı ve alınacak gibi değil.
İlk olarak Antalya’da satılmaya başlanan ve kilosu 130 TL olan Erik, yine kilosu 25 TL olan nektarin, kilosu 15 TL ‘den Çağla fiyatlardan satılmaya başlandı. İlk ithal İran karpuzuda kilosu 5 TL ‘den ve Kavun ise kilosu 4-5 TL civarında satılan meyve ve sebze olarak yaza merhaba dediler.

Bahar ayının girmesi ve soğukların biraz olsun azalmasıyla gelen meyvelere olan talep ise fiyatlara göre oldukça iyi gibi görünüyor. Meyveler kilo ile alınmasada ihtiyaç kadar ve tadımlık alınıyor. Özellikle eriğin kilosu 130 TL olmasına rağmen yinede tercih edilebiliyor. Biz Türklerin bu kadar sevdiği meyvelerin 1-2 ay içinde uygun fiyattan satılabileceğide müjde edildi. Kısacası yazın gelmesiyle ucuz ve güzel meyveleri yiyebilecek, doya doya tadabileceğiz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ