Erol Köse Dayak mı Yedi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar


Son günlerde twitter hesabından birçok ünlü ismin eski resimlerini ekleyerek özellikle Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil gibi ünlüler hakkında konuşan ve “Bunların gerçek yüzü bu! Yaptıkları ortada, ben neden utanayım benim çıplak fotoğrafım yok ki!” diyerek Seda Sayan’a gönderme yaptı.

Seda Sayan’ın twitterda gönderilen yazılar sebebiyle koluna vurduğunu ve sadece tebessüm ettiğini belirten Erol Köse, Cenk Koray’ı anma gecesinde dayak yedi. Öncelikle Seda Saya’nın çanta ile saldırısına mağruz kalan Erol Köse, ardından restaurant kapısında dayak yedi. Seda Sayan hakkında açıklamalarda bulunan Erol Köse bu sırada Stelyo Pipis tehditlerine mağruz kaldı. “Kameralar olmasaydı seni benzetirdim!” diyen Stelyo Pipis, en az Seda Sayan kadar öfkeli gözüküyordu. Buna karşılık olarak “Kameralar önünde şov yapıyorsun. Seninle daha sonra görüşeceğiz” diyen Erol Köse kameralara konuşmaya devam etti. Tam bu sırada Stelyo Pipis’in yanında çalışan Osman adlı kişi Erol Köse’ye koşarak yumruk attı. “Çekin arkadaşlar, Tutun arkadaşlar” diyerek oldukça zor durumda olduğu gözlemlenen Erol Köse ise olayın ardından korumalar aracılığıyla arabaya bindirilerek hastaneye götürüldü.
Erol Köse gittiği hastaneden aldığı darp raparo ile saldırgınlardan şikayetçi olduğu iddia ediliyor. “Bunlar böyle biz hakkımızı hukuk yolunda ararız.” diyen Erol Köse twitterdaki paylaşımlarına devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ