Aydemir Akbaş Filmleri Eleştirdi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Türk Filmlerinin unutulmaz ismi ve oynadığı tüm filmlerle gönüllerde taht kuran Türk sinemasının önemli isimleri arasında yer alan Aydemir Akbaş Nişantaşı’nda yaptığı yorumlarla çok konuşulacağa benziyor. Nişantaşı’na pek gelmediğini söyleyen ünlü sinema ustası basını karşısında görünce sorulan sorularıda yanıtsız bırakmadı.
Aydemir Akbaş’tan Eleştiri
Aydemir Akbaş’ın çekmiş olduğu erotik filmlere eleştiride bulunanlara yanıt verdi. “Biz ne yaptıysak sinema için yaptık biz o filmleri yapmasaydık sinemadan kimse ekmek yiyemezdi. Türk sinemasında erotik filmler bir İtalyan filmi yüzünden başladı, O film vizyona girince salonda kuyruk oluştu, sinemacılar da ne yapsın bilet satmak için böyle filmler çekti” dedi. İzleyicilerin erotik filmleri sevdiğini ve bu filmler olmasaydı kimse sinemaya gelmezdi diyerek, günümüzde yapılan ve televizyonda yayınlanamayacak kadar erotik sahneleri bulunan filmlere bakın dedi.

Aydemir Akbaş aynı zamanda ünlü şarkıcı ve en iyi dostlarından biri olan İbrahim Tatlısesle ilgilide konuştu. Tedavisinin Ankara’da Gata’da yapılacağını ve ibrahim Tatlıses’in tedavi için Ankara’da olduğunu belirtti.
Röportajın ağırlığı Aydemir Akbaş’ın çekmiş olduğu erotik filmler üzerine olurken. Aydemir Akbaş, erotik filmlerin sinemayı ilerlettiğini söyledi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ