Estonya – Türkiye Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubunda yer alan Türkiye A milli takımı 11 ekim 2013 tarihinde Estonya ile maç yapıcak. Bu maçtan sonra 15 ekim’de Hollanda ile karşılaşacak olan A milli takım başında Fatih Terim yer alıyor. Estonya ile karşılaşacak olan A milli takım aynı saatlerde Macaristan’ın Hollanda karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.
Türkiye 2014 Dünya Kupasına Gidebilecek mi?
2014 Dünya Kupası Avrupa elemeleri için grupta neredeyse şansını kaybetmek üzere iken Fatih Terim’in takımın başına gelmesiyle kazandığı 2 maç sonrasında şansını son 2 maça kadar taşımayı başaran Türkiye A milli takımı 11 ekim ve 15 ekim tarihilerinde yapacağı karşılaşma ile Brezilya 2014 Dünya Kupası elemeleri için ön eleme oynama hakkı kazanıp kazanamayacağı belli olacak. 2014 Dünya kupası elemeleri için Estonya ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşmadan 3 puan alması durumunda Macaristan’ın Hollanda karşısında en azından 1 puan kaybetmesini bekleyecek olan Türkiye A milli takımı son maçta grubun lideri Hollanda ile oynayacak. Hollanda ile 15 ekim oynanacak olan karşılaşmadan önce Estonya karşısın 11 ekim 2013 tarihinde mutlak alınması gereken bir galibiyet var.
turkiye-estonya-maci-ne-zaman-hangi-kanalda
Estonya – Türkiye Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda 11 Ekim
Estonya – Türkiye maçı 11 ekim 2013 cuma günü saat 21:30’da oynanacak. Maç Estonya’da oynanacak olup, Türkiye A milli takımı 15 ekim salı günüde Hollanda takımını Kadıköy Şükrü Saraçoğlunda ağırlayacak. Türkiye saati ile 21:30’da oynanacak olan Estonya Türkiye maçı A Le Coq Arena stadında yapılacak. Maç Star Tv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak ve tüm Türkiye maçı ekran karşısında izleyebilecek. Hollanda maçı bilet fiyatları ise en az 25 TL olarak 3. katagori fiyatları olup 15 ekimde Şükrü Saraçoğlunda halen yer bulunuyor. Türkiye bu maçları kazanıp 15 ekim yani Kurban bayramının ilk günü çifte bayram yapmak istiyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ