Ev Kampanyaları ve Fırsatlar

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ev almak isteyenlere yeni kampanya ve fırsatlar bayramda da gelmeye devam ediyor. Fırsatları değerlendirerek ev sahibi olmak isteyenler için tüm kampanyaları araştırdık ve sizler için en uygun olanları hazırladık. Konutlarda yapılan kampanyalar ile az bir peşinat ile taksitler halinde ev almak mümkün. 2013 ev kampanyalarında 0 faizli kredi ise en çok dikkat çeken konular arasında yer alıyor.

2013-2014 Ev Kampanyaları

Konut almak isteyenler için bayramda başlamak üzere 2013 sonuna kadar devam edecek birbirinden güzel kampanyalar bulunmakta. Avantajlı ödeme koşulları ile konut almak isteyen ve ev sahibi olmak isteyenler için yakınlarda bulabileceğiniz birkaç proje ve detayları;
Dumankaya Modern Collection, bayramda konut almak için gelenlere yüzde 10 oranında indirim yaparken 2 yıl taksit yapmak isteyenlere ise sıfır faizli kredi imkanı tanıyor ve taksitler halinde ödemenizi yapmanızı sağlıyor. 3+1 dairelerin fiyatları ise oldukça uygun. Bunun gibi birçok fırsatı sunan Dumankaya Modern Collection peşinat vermeniz durumunda taksitleri daha geç başlatabiliyor.

Eroğlu Gayrimenkul, bayramda özel indirim uygulayacağını açıkladı. 10 bine kadar indirimler yapabilen Eroğlu Gayrimenkul konut almak için erken geleni kazançlı yapıyor. İstanbul’un en güzel alanya escort bölgelerinde daireler inşa eden Eroğlu Gayrimenkul ile sizde Kurban bayramı kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Demir Romance, Kurban bayramında gelenlere peşinat oranını yüzde 5 oranına kadar düşürdü. Aynı zamanda ödemelerde ise bir kısmı ilk yıl bir kısmı kalan yıllarda büyük bir kısmıda teslimatta ödeme gibi seçenekler sunan Demir Romance Kurban bayramında fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Başarır İnşaat Kurban bayramında ev almak isteyenlere 1.100 TL ye kadar taksitlerde 2 farklı ödeme seçeneğini tercih etme imkanı veriyor. Dilerseniz 48 aya kadar faizsiz taksitler halinde dilersenizde yüzde 50 oranında satıştan sonra ödeme seçeneklerini sunmaktadır. Başarır İnşaat, Kurban bayramında sürprizler hazırlamaya devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ