Eyvah Düşüyorum Bitti mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

eyvah-dusuyorum-bitti-miEyvah Düşüyorum Artık Yayınlanmayacak mı?
Eyvah Düşüyorum yarışma programı bitiyor mu? Star Tv ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Çok Güzel Hareketler’den tanıdığımız BKM mutfak öğrencilerinden Eser Yenenler’in yaptığı Eyvah Düşüyüorum yarışma programı bitiyor. Star Tv’nin sevilen yarışması Eyvah Düşüyorum programı karşılıklı soruların sorulduğu ve kaybedenin düşerek cezalandırıldığı sevilen yarışma programı Eyvah düşüyorum, 2 yıldır Star Tv’de yayınlanan ve beğenilen bir yarışmaydı. Eyvah Düşüyorum yarışması alınan kararla 13 mart 2013 tarihinde final yaparak ekranlara veda edecek.
eyvah-dusuyorum-bittiyor-mu
Eyvah Düşüyorum Bitti mi?
Star Tv’de Eyvah Düşüyorum yarışma programını sunan Eser Yenerler daha önce Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programında hem sunuculuk hemde oyunculuk yapmıştı. Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programında kendini sevdiren Eser Yenerler Star Tv ekranların Eyvah Düşüyorum yarışmasındaki sunuculuğu ve esprileriylede programı izlenebilir hale getirmişti. 50 bölümü geride bırakan Eyvah eser-yenerler-eyvah-dusuyorumDüşüyorum yarışma programı Star Tv tarafından alınan kararla 2 bölüm sonra sonlandırılmaya karar verildi. 13 mart 2013 tarihinde 52. bölümüyle final yapacak olan Eyvah düşüyor yarışması bitiyor. Yaklaşık 2 hafta sonra bitecek olan Eyvah Düşüyor yarışması Eser Yenerleri’de bir süre ekranlara göremememize neden olacak.
 
Eyvah Düşüyorum Ne Zaman Bitecek?
Eyvah Düşüyorum yarışmasını seven izleyiciler ise yarışma bitti mi? Eyvah düşüyorum bitiyor mu? gibi sorular yöneltiyor. Belli bir kesimin sürekli izlediği ve beğendiği yarışma programı Eyvah Düşüyor malesef bitiyor. Yayından kaldırılacak olan Eyvah Düşüyor yarışmasının izlenme nedenlerinden biri Eser Yenerler iken diğer sebep ise yarışmacıların kuyuya düşmesiydi. Düşme sırasında heyecanlı anların yaşanması izleyicilerin beğenerek yarışmayı izlemesine neden oluyordu. Ayrıca Eser Yenerler’in yaptığı espriler ve yarışmacılarla karşılıklı sohbetleride yarışmanın izlenme oranlarını artıran nedenlerdi. Ancak, Star Tv’nin aldığı kararlar sonucu Eyvah Düşüyorum programı 13 mart 2013 tarihinde 52. bölümüyle sonlanacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ